Trött

Avslutade denna fredag med 3D-film i soffan. Premiär för Lilltjejen och hon hade inga problem med formatet, bara glasögonen som gled ner hela tiden.

Denna dag blev det också ett försök att hitta blåbär och hallon i den intilliggande skogen. Gick sådär men vi fick en liten mysig utflykt i varje fall - och en insikt att måsta ta ut min avkomma mer i skog och mark.

Det fick bli den iscensatta naturen istället på Universeum under eftermiddagen.

Fick ännu en gång insikt vid middagen där vi satt hon och jag mitt emot varandra. Det är så här det nu är. Bara hon och jag. Vi två i vår lilla värld här i lägenheten. Ansvaret känns hissnande och en form av ensamhet slog mig. Kommer jag att räcka till?
Men liksom tankarna där i början efter flytten är det väl en vanesak. Jag kommer att vara ensam. Jag kommer att vara ensam med henne. Och jag kommer att räcka till.


Det är inte från mig, lovar!

Det blev ägg för Balltorpstjejerna denna morgon...


B&J

Så var tiden kommen. Jag, soffa, tv-serie, (soon-to-be) skild och tre(ton soon?) katter. Kan väl inte bli bättre förutsättningar för Ben&Jerry-premiär. Det har alltid varit en väldans massa superlativ kring denna oförskämt dyra glass som jag bojkottat av just den anledningen. Nåväl, den kan väl sammanfattas som överskattad.


Soffa med tjej

Mera ärenden, mera komplettering på Ikea. Stora bubblor med Lilltjejen och en minitur på inlines respektive sparkcykel.
Fanns inte mycket att välja på vad beträffar skoställ man hänger på väggen men de fick duga. Har inte många alternativ för kattlådorna så tycker det blev rätt ok med denna lösning ändå.

Nyttjar väggarna maximalt i skrubben då jag satt upp fler krokar. Behöver jobba med väggarna i tvättutrymmet också, tja generellt lite mer komplettering här och var.
Imorgon kommer Monica och Tomas på lunch, första besöket så ska bli roligt. Lördag födelsedagskalas för Eric och måndag Stockholm och kusinerna. Dagarna rullar på.

Hittade denna i bildarkivet. Antagligen från inflyttningsveckan med ännu en fullastad bil från Ikea. Känner mig ganska duktig av vad jag åstadkommit dessa veckor faktiskt.


Semester

Avslutade mina fyra barnfria veckor med min Frölundacombat. Härligt gäng trots det superfina vädret på utsidan. Kändes bra i kroppen, gött!
Väl hemma igen kom Johan över med Lilltjejen och käkade middag som jag snodde ihop. Hon blev superförtjust i sitt nya rum och kramade mig översvallande. Härligt! Det blev bad och nya pyjamasen. Lite ledsen vid nattning då hon saknade sin pappa men somnade snabbt om än ganska sent. Dygnet har vridits något vilket jag omedelbums försöker åtgärda. Igår var klockan över tio. Idag blev det nio. Det fina vädret höll i dig hyggligt också idag så det blev en tur till Sisjön efter lite ärenden. Inte mycket mer än doppande av fötter för oss båda. Iskalla tjugoen grader, brr!
Ny baddräkt, simglasögon och ett lite mer utmanande lego. Semestern är igång!
 

Solig torsdag

Kan inte säga annat än att man verkligen passat på att träna innan semestern. När jag grenslade spinningcykeln i tisdags kändes det ännu i höftens "sittben". Instruktören körde en annan musikmix som jag inte gick igång på lika mycket. Ännu kluven till vad jag egentligen tycker. Lite som Body Pump, man går dit och kämpar som en gris men mentalt är man är inte riktigt med fullt ut. Det blir liksom inte den där träningsupplevelsen, och dessutom är just spinningen enformig. Tramp, tramp. Enkelt på ett sätt, utmanande just därför.

Imorgon sista arbetsdagen innan semestern. Nästan lite nervös inför söndag då Lilltjejen kommer!


Envar sin egen lyckas smed

 
Jag tillhör dom som finner tillfredsställelse i att göra saker själv. Kanske banalt och en form av det barnsliga "kan själv!" I detta fall att av någon anledning bevisa något för sig själv. Eller helt sonika att man faktiskt är ensam utan någon att be om hjälp. Vågar man faktiskt ta tag i det händer det dessutom att det inte är så svårt som man kanske tror.
Badkaret hade en knäpp utformning på sin propp att den inte gick att ta loss. Följdaktligen föll den då gärna igen när man stod och duschade, för att inte tala om hur mitt avfallna hår fick ännu något att fastna i. Kanske bra ur ett avloppstekniskt perspektiv vad gäller stopp vad vet jag, men störande för stackars mig som inte bara kunde åtnjuta lyxen att se tagelhåren försvinna iväg - för ett uppskjutande av det i vattenlåset uppsamlade problemet, ja jag vet.
 
Nåväl, efter lite telefonerande med supertrevlig vvs-försäljare konstaterades att hela avloppsventilen behövde bytas ut. Lite shopping, bökande och rensning av avloppsrelaterade mysigheter och undertecknad har nu inte bara en fungerande propp för Lilltjejens kommande bad utan också ett fungerande avrinningsrör. Löjligt stolt.

Kissemånsarna

Anna-Karin kallade dom så roligt för "Kissemånsarna", något jag aldrig hört förut - supergulligt! Hon uttryckte lite oro för att jag släppte ut dom så pass tidigt. Nu har de varit ute varje dag sedan premiären förra veckan och det går kanonbra. Har en bergsknalle med skog på andra sidan ytterdörren (skymtar på den övre bilden) och där springer de gärna upp. Där sitter de också ofta och väntar tills jag kikar ut och kollar om de vill komma in. Min lägenhet ligger i ett hus om fyra och vi har gemensam ingång, som ett trapphus där två lägenheter ligger på entreplan och två på suterängplan, dvs en trappa ned. Det är därför jag behöver fixa en kattrappa, helst från balkongen, men i väntan på styrelsens beslut blir det en tillfällig lösning utanför sovrumsfönstret som ligger på entresidan. Nu funkar det faktiskt ganska bra att släppa in och ut genom entren, men vill helst ha balkonglösningen så de kan komma och gå som de vill med en kattlucka i balkongdörren. 
De är så söta när de går ut tillsammans och kommer tassande eller springande när man ropar in dom. Ibland går de in, ibland vill de bara "säkra" mig för att sedan tassa iväg igen. Ibland skäller grannhunden från sin lägenhet och då ångrar de sig, alternativt rusar in som grå streck.
 
Gråbröderna följs nästan alltid åt (extra gulligt) och det har hälsats på de flesta av grannkatterna. Till och med fått erfara grannarnas hundar (mindre populärt). En trappa ned bor två hundar och en katt och mitt emot en av varje. Vi har alltså fem katter bara i huset! Sladden är jättesnäll och Bror visar redan tendeneser för att kunna vilja busa lite. Gonzo var dock mera skeptisk så där håller sig i varje fall Lilla Grå mera på avstånd. Gonzos ena matte blev störtkär i Lilla Grå. Hon är ju också exceptionellt vacker med sina markerade ögon, silkeslena grånyanserade päls och framför allt mindre, nästan kattungeliknande storlek. Till skillnad från Gråbröderna har hon dessutom inga större problem att gå fram och gnida sig mot folk, oemotståndligt för kattälskare.
 
Välsignat tyst i jobbmailens inbox. Kan beta av i lugn och ro och är nu nere på 872 olästa...sakta men säkert!

Nya fåtöljläget

Min nya vy från fåtöljen. Ingen kamin med sprakande brasa, ingen halvtrappa upp till flertalet sovrum, stort badrum och bastu. Inget luftigt kök med ö i mitten. Det är mina böcker, spel och filmer och sovrum höljt i mörker. Jag har Bror i mitt knä och musik från min Spotify fyller det avsevärt mindre utrymmet - och jag känner mig mer tillfreds än jag gjort på mycket lång tid.

Johan har alla Lilltjejens kläder och jag kommer antagligen få över lite när vi byter nästa söndag. Jag har ändå köpt in så hennes garderob inte är helt tom.
Passade också på att klippa bort en hel del av mitt slitna hår - skönt! Nästan allt i frysen i huset åkte till tippen, förutom palten som blivit liggande sedan mitt besök i Luleå förra sommaren! Kokade igår och stekte idag. Såå gott!
Mindre gott är den amortering jag upptäckte inför månadsslutet. StV är ju ännu inte såld så övergångslånet/topplånet kvarstår. Fullkomligt oansvarligt av mig att inte ha tillsett full koll på läget i samband med flytten av lånen och tecknandet av nya i samband med allt detta. Blir att jaga banken (igen) imorgon för att reda ut och finna en lösning. Försöker att inte oroa mig - det finns ju inte mycket jag kan göra tills jag får svar och ser alternativen.

Mycket roligare är då dagens pass i Frölunda. När vi precis börjat kommer två till in i salen och ansluter nere i hörnet. Är det inte? Jo, men det är det! Eller? Ja, det är två av mina gamla elever från Stenungskolan! Jösses vad roligt och fick ytterligare energiboost! De var sig precis lika, bara tio år äldre och lika goa som då. Kerstin färdig lärare och Fredrika på gång att bli läkare. Så häftigt! Så mycket har hänt sedan jag stod där och försökte förmedla matematiken och NO:n på så roligt och förståeligt sätt som möjligt. Hoppas jag lyckades med några i varje fall!

Imorgon är det sista veckan innan långsemestern med Lilltjejen. Är dessutom acting för Nicklas men då de flesta gått på semester lär det (förhoppningsvis) bli lugnt. Kommer nog att köra mycket hemifrån.


Soffan

En produktiv lördag avslutas i soffan framför Netflix med Gråbröderna. Kompletterade den saknade garderobstommen på fyrtiofem kilo. Fick oannonserad hjälp av en tiggare att baxa in den i bilen vilket var välbehövligt.
Monterade sedan min förhoppningsvis sista Ikea-möbel. Bråkat med expanderskruvar och gipsväggar som döljer metall - och mitt sovrum. Lyckades visst köra borren genom hela väggen. Oops, ett titthål! Men Lilltjejens rum är så gott som färdigt och fått upp lite grejer på väggarna. Nöjd!

M&Ms har ju fått ge vika för någon svensk variant och därmed inte säljas längre. Fick möjlighet att hamstra (livsfarligt grossistställe!), så nu klarar jag mig kanske till... augusti.


Sladden

Gråkatterna har ju förpassats till lådan sedan flytten med den följden att sanden spridits överallt. Det är ett evinnerligt sopande och dammsugande så ikväll tröttnade jag och släppte ut dom. Med lätt hukande stil utforskade dom närmaste omgivningarna. Grannkatten Sladden (hahaha) hälsade belevat medan Lilla Grå fräste som hon oftast gör, även mot gråbröderna.
Fick till slut lyfta in dom men verkar som de har koll på var hemmet nu är. Måste ta tag i kattrappan i helgen.

Hämtade bilen som försetts med två nya framdäck. De var visst totalt nedslitna och en spik låg bakom punkteringen.
Därefter blev det Roberts combatpass på Lindholmen där jag också fick vara med och teama - och Christer hakade på! Går uppenbarligen alldeles utmärkt att köra combat i vadderade cykelbyxor. Som gammal kickboxare syntes det i rörelserna och att gå från det till koreograferade kombinationer i takt till musik är inte helt enkelt, men han gjorde det jättebra! Nästan lite stolt faktiskt och kul att han vågade prova! Undrar om det var ren artighet eller uppriktigt när han sade det var kul...
Blivit väldigt mycket träning på sistone - roligt! Framgent lär det ju bli varannan vecka men först fyra med synnerligen begränsade möjligheter. Så får passa på.


Platt

Detta är lyx. Punktering på Söderleden men en knapptryckning i taket senare och Assistanskåren rycker ut. Jag överger min stackars gråing och hämtar den senare på verkstaden vid jobbet.


Spinning alltså...

Endast vetskapen om hur ont jag skulle få i röven fick mig att dra på de vadderade cykelbyxorna som Christer så omtänksamt lånat ut till mitt premiärpass. Att hans brallor passade perfekt på mig vet jag inte riktigt hur jag ska välja att tolka. Men han har ju rätt liten rumpa vilket torde tilldela mig en hyfsat nätt sådan också då, höhö!
Med Rammstein i högtalarna snurrade man så igång pedalerna. Fegade medvetet och vägrade Activios pulsband. Här skulle minsann ingen kunna betrakta den eventuella fuskarens pulsmätare på den stora displayen!
Efter tio minuter hade jag mjölksyrekänning i benen. Svetten forsade och jag väntade på, någon form av förändring som jag visste inte skulle komma. Det skulle inte bli något annat än att pedala. Och pedala. Trycka, dra, trycka dra, flåsa och flämta. Det skulle bytas grepp på styret titt som tätt, vilket jag antar skulle aktivera överkroppen på olika sätt - eller något. Då jag inte fattade gjorde jag säkert helt fel och då jag inte kände någon skillnad körde jag efter eget grepp bokstavligt talat.
Fördelen dock med Activio och den grafiska illustrationen framför oss var att man enkelt kunde se vad som väntade och exakt tid som återstod. Jag kunde med andra ord planera mitt mygelpedalande.
Jag kan inte annat än tro det var uptempo-technon som sedan fick mig att kunna gå in i passet mera. Instruktörens val var helt i min smak och jag kom på mig själv att digga och gå upp i musiken, inte lika mycket som till mina combatpass, men känslan var där. Försökte använda mig av den och placera mig på ett dansgolv, se den återstående tiden, hålla takten i pedalerna och ignorera min allt mer ömmande bakdel. Utan Christers blöjbyxor hade det aldrig gått!
Ungefär halvvägs gavs utrymme för lite andhämtning och då lät jag mig faktiskt kopplas upp till pulsmätaren. Konstaterade snabbt att några stående pedaltag fick mig upp på rött och kan se hur visualiseringen kan verka både pådrivande och återhållande på deltagarna. Med dessa och passets upplägg på skärmens topp blir det ändå lite mer "levande" och inte enbart ett pedalande - även om det är just det det är. 
Svettades som en gris men saknade ändå hela tiden något som skulle involvera resten av kroppen och inte bara benen. Runt, runt, swisch, swosch. Väldigt tudelade känslor faktiskt till passet som sådant. I vilket fall bokade jag mig till nästa vecka. Japp, man ska aldrig sluta överraska sig själv!
 
Att både testa spinning och spatsera i blöjbrallor blev en utmaning för mycket för undertecknad. Senast jag hade den känslan i byxorna var efter jag fött Ronja! Så jag drog faktiskt på mina shorts utanpå. Ett steg i taget tack. Tyckte jag gjort mig förtjänt av något gottigt efteråt, så inte bara Volvon fick påfyllning.
En sporre som faktiskt fick mig att till slut grensla cykeln var Christers löfte att testa mitt combatpass. Alltid lika roligt när folk vågar testa något de annars aldrig skulle göra - något jag själv just gjort. Klapp på axeln till mig!

Vi får väl se...

Trött och seg men kollade möjligheterna och fann Sandras pass i Olskroken. Fick teama och energin forsade fram direkt. SÅ skönt! Som deltagare hade jag fuskat och inte alls känt samma motivation. Jag måste uppenbart stå framför och leda för att maximera min insats...
Tyckte Sandra blev klockren på vår hopp-bild, blir glad bara av att se henne!
Segt att kliva upp också denna dag, jag måste komma i säng tidigare!
Har låtit mig övertalas att testa ett spinningpass idag. Ångrat mig femton gånger redan. Det är ju så tråkigt! Visserligen var det nästan tio år sedan jag testade sist - en knapp halvtimme innan jag fick smita ut för att hålla min egen klass. Men minns att jag fick så ont i svanskotan att jag fick stå och cykla. Den har ju faktiskt hållit sig på bra humör väldigt länge nu. Kanske för att jag sällan sitter ned långa stunder nuförtiden.
I vilket fall är dagens klass med denne instruktör tydligen överlägset mest populär på anläggningen så ska jag testa ger han kanske bästa förutsättningarna.
Spinning. Hur tänkte jag?
Men å andra sidan kunde jag aldrig föreställa mig att en dag gilla löpträning, så vem vet...


Back to work

Premiär för nya vägen till jobbet. Många har börjat gå på semester men restiden lär ändå halveras. Drygt två mil men raka spåret med E6 och Söderleden. Gillade att köra över Angeredsbron men Älvsborgsbron bjuder också på vackra vyer. Duktigt trött när alarmet gick denna morgon. Allt sena monterande och organiserande har förskjutit dygnet för mig. Blir en tv i sovrummet så man kan bli väckt till morgonnyheterna istället. Gillade det när jag bodde i Umeå. Behöver en klockradio i sovrummet också, och inne/utetermometer. Kattrappan måste också tas tag i samt tavlor och annan väggmontering. Lite kvar alltså.
Blev klar med hallmöblerna igår i alla fall vilket känns bra. Hatthyllan ska upp samt ett skoställ behövs.
Rätt perfekt väder för sådana här aktiviteter. Tråkigare för de som har semester. Nu blir det jobb två veckor innan långsemestern med Lilltjejen.


Post pass

Öh, bloggportalens senaste app-version är helskum så undrar just hur detta inlägg kommer att se ut.
I vilket fall har jag spenderat än mer pengar på Ikea. Hallmöbler stod på tur samt en extra garderob till sovrummet. Och när en del styrker sig med en öl till monteringens utmaningar, knaprar jag m&m som en liten iller.
Gott litet gäng i Frölunda så här i semestertider, kändes bra i kroppen.
Känns ovant att bara ha sig själv att tänka på, att finna min identitet som icke-gift. Att faktiskt kunna göra vad jag vill varannan vecka framgent känns främmande och nästan skrämmande men också, kan man säga skönt? Rent av lyxigt? Gör det mig till en dålig mamma?

Kände mig nästan lite villrådig igår kväll. Vad ska jag göra nu? Blev trevande premiärförsök på min nya äppel-tv. Har liksom vad det verkar, resten av världen anslutit mig till Netflix. Hittade en bra avslappningsfilm att käka potatisskruvar, jordgubbar och mera m&m framför. Snart dröjer det väl inte länge förrän jag sitter där med ett lådvinsglas istället...


Tomt


Så var det tomt. Hej då huset. Knödde bilen och fick iväg allt till tippen på de två vändorna jag hade. Mycket gick till återvinningen som tur var. Gamla foton på moster Rose-Marie och människor jag inte har en aning om namn eller släktskap. Fulla frysen med oöppnade spenatförpackningar, lunchlådor och gamla kanelbullar, adjöss med allt. Man kollar rum efter rum en tredje, femte gång. Till slut är man blind - upptäcker grejer den sjätte vändan, duschdraperi, gardiner, dörrmattor och rengöringsmedel. Av någon anledning har man selekterat när man gått sina vändor, inte insett eller förstått att allt ska väck. Inget kan lämnas kvar till senare eller åt någon annan. Bort ska det!

Det var vemod när jag till slut stängde dörren. Mentalt har jag redan gått vidare så sorgen har gått över. Ett kapitel är avslutat och jag har påbörjat ett nytt.
Måste likväl tillbaka ännu en gång. Glömde bilens bagage"gardin" då jag lämnade den innanför ytterdörren för att frigöra utrymme. Blind som sagt.

Grejat vidare i lägenheten. Packat upp ännu några lådor och börjat peta på Ronjas. Denna veckas ledighet från jobbet var verkligen välbehövlig. Fattar inte hur jag skulle ha fixat det annars.

Det tar sig


Antal besök hos Ikea är otaliga, men efter några dagars monterande börjar det nu likna något. Bara tillfredsställelsen av att tända bokhyllebelysningen med mjölksyrestinna armar!
Man tyckte man rensade hårt när man packade inför flytten. Likväl har man fått rensa ytterligare väl på plats. Har man inte utrymme har man inte mycket till val - och på ett sätt känns det ganska skönt. Något man konstaterat vid denna flytt är hur vansinnigt mycket skit man samlar på sig!
Av möblerna är det endast köpmandisken/byrån som nu står i köket, samt fåtöljen som jag tog med från huset. Inte konstigt det blivit mycket komplettering från Ikea.
Ser att jag missade att fota soffan. Nåväl, blir bättre dokumenterat när jag väl är klar. Har i princip fått upp alla mina kartonger. Kläder och grejer på väggarna återstår, liksom hallen. Lilltjejens rum är fullt av kartonger med hennes grejer men alla möbler är på plats så handlar bara om att färdigställa. Hon är ju med Johan två veckor till så borde hinna även om jag jobbar. På söndag kommer städfirman till huset så blev en vända idag för lite mera röj. Johan och Tomas var där med släpkärra och fyllde till tippen. Resten hoppas jag få plats med i två vändor med Volvon - det är så många klipp vi har kvar på återvinningskortet nämligen. 
Klämt ik två teamklasser till med Elin, Arenan i förrgår och Domkyrkan idag. Känns bra att komma ifrån och röja loss lite. 
Två grå snusar i sängen intill mig. Dags att göra dom sällskap.

Kurr i sängen


Kändes lite konstigt att styra ut på E20 mot Mölndal efter dagens pass i Partille.  Ovant.
Annars har det blivit några vändor till huset idag. Vinterdäck, skrivbord, Lilltjejens alla pysselgrejer med mera. Kompletterat ytterligare på Ikea samt investerat i en rejäl mixer. Vi tvistade inte  om många grejer jag och Johan men vår "Magic bullet" ville vi faktiskt båda ha. Minns inte vad jag fick istället men jag fick köpa en ny i alla fall. Kikade uppgivet på den oändliga raden och högg förste bäste expedit.
"-Blender är detsamma som mixer va?"
"-Eh, ja."
"-Jag behöver en sådan."
"-Vad ska du göra med den?"
"-Köra frusna bär och sånt."
"-Ok, då behöver du en sådan här."
Bäste expediten knatar iväg längs hyllkilometrarna där apparaterna lägligt nog är placerade efter stigande pris.
"-Den klarar alltså frusna bär? Ok, då tar jag den!"

Och oj vad mumsig glass det blev!

Imorgon blir det fokus att greja här hemma.

Underbara säng!


En helg med Ikea skulle man kunna säga. Fem Billy-bokhyllor, byrå, soffa, säng, hurtsar och jag har träningsvärk i händer och underarmar! Att ha burit ett gäng flyttlådor bidrar troligtvis också. Mängden emballage är osannolik - helt galet! Är väldigt glad att jag har Volvon som sväljer rätt bra med fällda baksäten.
Långa dagar men med det trevliga resultatet att se mitt hem ta form. Dessutom fått hjälp av Christer med det tekniska. Som att koppla upp Internet, välja tv och tillhörande utrustning. En del tycker sådant är roligt, att jämföra modeller, fabrikat, pris och så vidare. Sistnämnda till exempel är en sådan vilket är tur för mig för jag tycker det är outsägligt tråkigt. Min nivå är att kliva in i en butik, peka på nån tv som inte kostar en halv världsdel och fråga expediten:
"-Är den bra? Ok, då tar jag den!"

Får man hjälp av en IT- och tillika ljud- och bildnörd är man synnerligen tacksam. Nu återstår bara att lära sig hur allt fungerar. Apple-TV? Undertecknad känner sig inte trettionio år gammal utan snarare etthundratrettionio!

Flytten av katter och akvarium gick iaf bra tack ock lov. Eller ja, Bror körde serenad tills han sket i sin transportbur. Därefter blev det lite lugnare medan Linda andades genom munnen resten av vägen.
Första natten igår låg de alla tryckta intill mig och nu är de också allihopa här i sängen. Känns väldigt bra att ha dom här nu då det kändes hemskt att se dom förvirrat tassa omkring i det så gott som tomma huset.
Trots trött kropp var det skönt att släppa allt flyttstök för en stund och teama med Elin på min Frölundaklass. Kändes som en evighet sedan jag körde, när det i själva verket var en vecka. Det har hänt så mycket senaste dagarna att det känns längre.
Men nu går mina ögon i kors!


Eget!


Inget papper som saknades för banken, kors i taket. Fick mina nycklar och drog direkt till mitt nya hem. Firade med sushi och konstaterade att flyttstädningsfirman gjort ett taffligt jobb. Inte torkat av skärbräda, inte torkat linneskåp och andra ytor som var täckta av damm. Orkade inte klaga utan ville bara sätta igång.
Kunde hämta lastbilen tidigare - mellan enligt pappret men stor för mig. Riktigt kul att köra faktiskt. 
Hittade matbordet och stolar i Bäckebol efter visst telefonerande av butiken i Kållered. Under tiden skickar Johan bilder på Ronjas glassbjudning på sin sista dagisdag. 
Ikealeveransen fyllde upp större delen av vardagsrummet. Var det inte bara en soffa och en säng?
Fick sedan ovärderlig hjälp av Christer att fylla lastbilen med de stora grejerna.
Ägnat sista timmarna åt att montera matbord och stolar, packa upp allt som kunnat packas upp, burit ned i förråden (det ena luktar skumt), och bäddat i Lilltjejens säng där jag nu ligger. Måste fixa dammsugare imorgon!
Hoppas kunna hämta resten i huset under förmiddagen imorgon så jag har allt på plats och kan fokusera på att komplettera och fixa iordning. Behöver bokhyllor, tv-bänk och hallmöbler. Måste förbereda för akvariet och gråkatterna samt fylla upp kyl och skafferi. Tja, mycket återstår helt enkelt men är rätt nöjd med denna dag.

RSS 2.0