Det tar sig


Antal besök hos Ikea är otaliga, men efter några dagars monterande börjar det nu likna något. Bara tillfredsställelsen av att tända bokhyllebelysningen med mjölksyrestinna armar!
Man tyckte man rensade hårt när man packade inför flytten. Likväl har man fått rensa ytterligare väl på plats. Har man inte utrymme har man inte mycket till val - och på ett sätt känns det ganska skönt. Något man konstaterat vid denna flytt är hur vansinnigt mycket skit man samlar på sig!
Av möblerna är det endast köpmandisken/byrån som nu står i köket, samt fåtöljen som jag tog med från huset. Inte konstigt det blivit mycket komplettering från Ikea.
Ser att jag missade att fota soffan. Nåväl, blir bättre dokumenterat när jag väl är klar. Har i princip fått upp alla mina kartonger. Kläder och grejer på väggarna återstår, liksom hallen. Lilltjejens rum är fullt av kartonger med hennes grejer men alla möbler är på plats så handlar bara om att färdigställa. Hon är ju med Johan två veckor till så borde hinna även om jag jobbar. På söndag kommer städfirman till huset så blev en vända idag för lite mera röj. Johan och Tomas var där med släpkärra och fyllde till tippen. Resten hoppas jag få plats med i två vändor med Volvon - det är så många klipp vi har kvar på återvinningskortet nämligen. 
Klämt ik två teamklasser till med Elin, Arenan i förrgår och Domkyrkan idag. Känns bra att komma ifrån och röja loss lite. 
Två grå snusar i sängen intill mig. Dags att göra dom sällskap.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0