Solsken


Bredvid Brorsan ser också Bror liten ut. Sällskapar mig till morgontoaletten som vanligt. 
PT-Johan hade visst dragit till Marstrand för att segla så jag körde lite combat och stretch på egen hand innan jag åkte och lämnade Volvon på verkstan. Stenskott som ska fixas. Fick en rätt nykläckt V70 som lånebil. Najs.


Ses om fyra veckor


Mina Partilleaner uppskattade inte riktigt att min måndagsklass skulle gå på sommarlov, höhö! Vilket himla gött gäng jag har här ute säger jag bara. Så olika det är mellan anläggningarna. Få deltagare men så hög stämning. Grym energiboost ger dom mig och hoppas det är ömsesidigt!


Nästa helgslut

 
Japp, ännu en helg är passerad. Tog en tur ned till garnisonen och Volvos område för att se in-port racet. Mycket folk och klent med vind. En okej liten utflykt som efteråt kändes i skinnet trots det rejäla molntäcket. Efteråt lämnade vi Johan i stan för GAIS-match medan vi tjejer drog hem och lökade.
(Liten tjej och Liten Grå)
 
Med en lika mulen söndag fick det bli städdag för hela slanten. En försenad vårstädning skulle man kunna kalla det där till och med dammtrasan fick komma fram. Också akvariet fick sig en ansiktslyftning. Hade nästan glömt att glaset kunde vara så klart. Trevligt.
Det var ju så gott som en vecka sedan jag körde combat så fick lite sista-minuten stress för koreografin inför eftermiddagen i Frölunda. Dock gick det bra, lika skönt som oftast. Elin som ska vikariera för mig när jag är i Luleå var med och tillsammans med stammisen Maria kände vi på några gamla sköna låtar efteråt. 
Jag och Elin siktar på att teama när jag vikarierar en torsdagsklass för Rebecca. Temat blir sommar så ska plocka fram en svettvänlig sommaroutfit. Bikini hade onekligen varit luftigt och svettvänligt men huga vad läskigt helfel. Tänk den synen!
 
Imorgon är det sista veckan innan semestern. Jag som inte är känd för att hoppa av glädje av att vara hemma och underhålla Lilltjejen ser med viss bävan fram mot det fyra veckorna. En tillbringar vi uppe i Luleå och de resterande tre blir det till att försöka hitta rätt inställning och aktivera oss. Phu.

Kvällspul

Lilltjejen har lagt sig med sin padda för kvällen. Johan är på match i Påvelund med sina tjejer. Jag sitter i fåtöljen med Lilla Grå intill och jobbar lite. Tog min löprunda på morgonen som resulterade i min bästa kilometertid hittills.Kände av knäet mer denna gång så måste se till att jag håller fotisättningen framtill ordentligt.
Och apropå personbästa så langade PT-Johan på så jag tog nytt personbästa i marklyft igår. Fyra eller fem repetitioner med 37 kilo vilket i mina öron låter ynkligt lite men han verkade nöjd. Kanske med tanke på mitt utgångsläge. Samt att jag redan kört fyra(?) set innan. Själv har jag ingen aning om vilka vikter han hänger på eller utsätter mig för. Det är ju så jag vill ha det, någon som säger vad jag ska göra och hur så jag bara kan köra på. I vilket fall var det jobbigast för underarmarna som inte ens förmådde be om nåd. De bara dog. Skrikande.
 
Försökte att inte ha dåligt samvete när jag lämnade den kokande mailboxen för att tillbringa förmiddagen med mentorsträff. Eller PU som vi internt döpt om det till nu när själva mentorsprogrammet är slut. Personlig Utveckling. Det blev körning av XC90 och som vanligt givande samtal. XC90:n är onekligen en rätt trevlig bil och riktigt bra stereoljud! Dock är den lite för mycket för min smak. För stor, för flådig, för mycket "titta-vad-mycket-pengar-jag-har". Och det är ju det som är meningen med den också. 
 
Hm, av någon anledning missade jag att publicera så gårdagens blir idag. Nåväl, kompletterar lite när jag fortfarande sitter hemifrån och jobbar denna morgon. Ska på cellprovtagning och samtidigt passa på att byta spiralen. Trodde jag skulle tycka det var obehagligt att ha en sådan på plats i kroppen så lång period i taget men det visade sig ogrundat. Otroligt skönt att slippa piller eller andra alternativ!
Ingen combat i Kållered idag. Lite snopet upptäckte jag att det inte var något i schemat och en fråga senare bekräftade att sommarschemat börjat där combaten var borttagen. Inte så förvånande där vi inte är något jättegäng och jag hade också tänkt be om ett uppehåll under min semester. Nu blir uppehållet lite längre bara och kommande veckor passar det också bra då Johan måste jobba och svärföräldrarna inte kan hämta.
Blir nog ett löppass imorgon bitti i vanlig ordning. Känningen jag ännu har i knäet sedan igår har gått över till dess. Så det så.
 

Måndag igen dårå


Det var ju det där att försöka variera sina selfies? Svetten droppar efter att ha kört med ett litet men alltid så gött Partillegäng. Får väl påstå att koreografin sitter. Ska bara få munnen att hänga med ordentligt också. 
Det ryktades ju om målgång för Volvo Ocean Race så vi drog ned till Eriksberg och lunchrestaurangen ute på piren. Minns inte namnet men det var snofsigt på så sätt att mina fördomar tillskrev servitörerna nedlåtande blickar på mina jeans och Lindex-tröja. 
Dagens rätt tog en evighet men brödet var gudomligt gott. När fisksoppan väl kom fick vi sleva i oss och i närmast förbigående notera att den också var synnerligen god. Fast vi fick räkorna i skål bredvid då de glömde dom. Efterrättsbuffen hade jag gett mig den på att hinna testa när jag ändå skulle spendera 168 spänn. Glufsade i mig nån pannacotta-grej och chokladpraliner på ett inte så sofistikerat sätt.
På vägen tillbaka till bilen kom faktiskt så den första båten in genom hamnen. Med en drös fritidsbåtar i släptåg. Vad är grejen med det egentligen?

Helgslut

Har ju lovordat och omtalat honom åtskilliga gånger här och länge velat få oss på bild utan att våga fråga. Men till slut så: Får jag presentera min mentor, Sven! Min mentor som låtit mig se, uppleva och utvecklas så mycket. Japp, han var med på min combat i Frölunda idag, vilket var otroligt roligt och gjorde mig extra nervös! Inte direkt att han skuggade mig på jobbet men väl mitt andra jobb och vill då såklart visa mig från min bästa sida. Koreografin satt så gott som felfritt och kroppen kändes bra så är nöjd med min insats. Gott att köra igen också efter hela två dagars träningsuppehåll, hoho! Riktigt bra med folk idag också jämfört med förra veckan, trots det strålande sommarvädret på utsidan. Den nya releasen i kombination med midsommarfrosseri kanske?
Avnjutit det fina vädret med att, öh, storhandla. Och tvätta och städa båda bilarna. Det var verkligen på tiden.
 
Tandborstning i midsommarsolen, krabbfiske, Legobyggande och mys i fåtöljen. Lägg till gräsklippning, tvätt, sedvanligt röj samt ovanstående stycke och de senaste två dagarna är summerade. Två veckor kvar till semestern. Johan har ju med sitt nya jobb ingen semester, högsäsong som de har under sommaren, så jag har nu bokat resa till Anna i Luleå för mig och Lilltjejen. Senast Ronja och I träffades var de i krypstadiet! Ska bli väldigt spännande och roligt både att resa med Ronja och träffa Anna med familj igen!
 
Bläddrade bakåt i bloggen och hittade Anna och I:s senaste besök. Slutet på maj 2011, Ronja fem månader alltså.
Fastnade lite där bland inläggen, så roligt att ha bloggat så länge och se alla bilder man sparat. Jag hade definitivt roligare selfies förut. Snart åtta år har jag bloggat nu! Måste ta tag i ambitionen där jag sparade och publicerade första året. Tänk om blogg.se skulle stänga ned eller något hände så allt försvann, det vore ju en katastrof! Så mycket skivet, så många detaljer och händelser man annars glömt. Så många terapeutiska inlägg med peppande kommentarer. 
Det må vara skralt med innehållet på sista tiden men jag känner inte att jag kommer att släppa bloggandet än på ett tag. Tids nog kommer kanske den där tiden jag behöver för att finna ro och inspiration för mera kvalitativa inlägg. Tills dess får det vara ok med triviala vardagsskildringar och träningsknarkande. 

Midsommar 2015


Efter en lyxmorgon i min ensamhet packade jag väskan och drog till Stora Höga. Därifrån utgick jag för säsongens första inlinespass. Seg motvind mot Stenungsund och swischswosch tillbaka. Härligt att köra inlines igen!
På Landet delade jag och Johan på prima lunch. Ett wienerbröd verkade som aptitretare.
Frosseri på hög nivå och någon timmes lökande innan resterande midsommarfirare anslöt.
Öckerös sill och mjölk i champagneglas. Blivande konditorn Ida hade fixat riktig jordgubbstårta som två bitar senare fick undertecknad att ifrågasätta klokheten i den där andra biten. Men den var ju så god!
Typiskt midsommarväder. Mulet och kallt så byxor åkte på under långkjolen. Sedan uppklarnande och riktigt varmt. För att minuterna senare ösregna från åskmörka moln.
Jag har överträffat mig själv i social inkompetens. Kan inte ens hävda att jag gjort ett lamt försök att vara trevlig. Mest glott ner i mobilen hela tiden. Skittrött för att jag otrivs i situationen eller otrivs för att jag är skittrött. I vilket fall är jag inte stolt över min insats idag. Orkade inte ens hjälpa stackars Monica med förberedelserna. Skäms gör jag riktigt ordentligt.
Att gå ned till Lillstugan och natta Lilltjejen där jag nu håller henne sällskap var ingen uppoffring precis. Annars har jag knappt orkat bry mig om henne ens. 
Tur för Lilltjejen att hon har andra i familjen som vill och orkar. Dessutom lär de henne en massa viktiga saker - som att ta selfies.
Man får ju vara glad att det inte är duckfaces i alla fall, haha!
Jag får bidra med att bredda selfie-repertoaren med tråkiga efter-tränings poser.

Som sagt


Min middag. Ingen kan påstå att jag är hälsosam! Men gott är det!

BC release 64 Kållered - Check!


Wee, jag fick en kompis! Igår kväll hörde Peter av sig och frågade om jag fortfarande var utan teamkompis i Kållered, och ville jag köra med honom? Jaaaa!
Så med ett sött litet gäng på fem kickstartade vi release nummer 64 så här dagen innan midsommar. Fantastiskt go kille och kul att köra med. mycket roligare det är att teama! Koreografin sitter rätt bra nu, bara finslipa pre-ques och coachningen lite.
Nu dusch sedan hem och sova. Johan och Lilltjejen sover på Landet då hon varit där idag medan dagis varit stängt. Så imorgon packar jag en väska och åker upp för lite midsommar och premiärövernattning i vår lillstuga. 

Morgonsvett


Börjar nästan bli en standardfras men jag är sjukt nöjd! Med ben stela av träningsvärk och duktigt seg ur sängen efter sen insomning kändes det lite sådär med motivationen. Därför extra skönt att nu ha genomfört det, och på den tiden! Hohoho! Tänkte också på framfotsisättning lite mera och knäet blev inte alls lika ont. Först sista kilometrarna kom det smygande. Skön start på dagen!

Release 64 Frölunda - check!


Börjar dagen med PT-mangling. Ben, mage och axlar, urgh!
Sedan blev det sjukt intensiv dag med sådana där korta möten back-to-back, inklämda i sista minuten så hjärnan hade fullt upp med att bara hänga med.
Hem och hämta dotter, tillbaka genom stan till Frölunda där Johan anslöt och tog hem dottern igen. Och så skön urladdning med Rebecca och Charlotte, team "Charlies änglar". Jepp, jag har kjol! Med innebyxor ska sägas.
Alltid lika kul att teama och tjejerna är grymma! På torsdag är det jag allena i Kållered. Funderar på att ta ett löppass imorgon bitti. Blir ju inget på fredag.
Gillar denna bilden, hahaha!

Shit vad hungrig jag är nu!


Release 64 Partille - check!


Tyckte det var nyss jag satt och skrev om Release nummer 63. Tre månader svisch-swoschade förbi bara sådär.
Blev sådär lagomt virrigt som det kan bli första gången men inget totalt hjärnsläpp i alla fall. Såg Sandra kika in halvvägs så hon anslöt och teamade resterande låtar. Så mycket roligare med sällskap! Känner mig inte lika slut som jag brukar. Antingen fuskade jag eller så är denna release enklare. Antagligen det första.
Imorgon är det PT på morgonen och Frölundarelease till kvällen. Lär ha lagom med träningsvärk till torsdagens release.
Skorna känns bättre förresten, något mjuka är de med mindre stabilitet men några vändor till och jag är van. Kanske.

Så kan han också sovaInte bara kamikazestilen alltså.


Helg


Förtjust i mina nya shorts. Ena paret var ganska anspråkslösa medan detta var lite roligare. Svarta på framsidan och vita bak. Sitter perfekt.
Fem tappra deltagare trotsade solen varav en ny gav upp innan vi kommit halvvägs. Det är tråkigt när man ser direkt i uppvärmningen att de knappt ens försöker utan mest blir stående. Resterande fyra kämpade grymt så körde slutet nära scenen. Två gjorde mig sällskap uppepå så jag körde som "deltagare" på golvet stundvis. Kul!

Nu är det sista-minuten plugg inför morgondagens release.
Andreas och Elin med pojkar hälsade på igår och Elin kom med det eminenta förslaget att springa en sväng innan grillmiddagen. Mitt knä som återhämtat sig väl efter fredagsmorgonen var gärna på så hittade en slinga via Björsared. Kändes grymt bra!
Sommarklädesshopping åt Lilltjejen idag där jag också fick utöka mitt skärputbud med hundra procent till två stycken. Okej, blev shopping igår också i form av kläder till både mig och Johan. Halva priset på rubbet tyckte vi var rätt ok.

Bra början

Ska man hålla reda på höger- och vänster strumpor nu också? Upptäckte det av ren slump efter ett antal tvättar och användningar så uppenbarligen sprollar det roll vilken fossing respektive sitter på. För min del iaf, men bara för att man nu vet om det kommer man säkert tillse att det blir som avsikten tydligen är.
De andra skorna jag köpte igår fick godkänt av maken så de fick följa med till jobbet idag. Tycker ena sekunden de är lite för mycket men för det mesta fräcka. Jag är ju inte så bra på det businessaktiga så tycker det är kul med något som sticker ut lite.
 
 
 
Veckans runda gick riktigt bra men knäet bråkar. Får nog ta tag i det ändå och kolla upp vad det kan vara för det blev onekligen en halvhaltande löpstil sista halvan av sträckan. Vill ju inte äventyra nästa års Göteborgsvarv.
Fattar inte riktigt att det är fredag igen. Om en vecka är det midsommarafton. Jag hänger inte med! 

Nya kompisar


Jepp, det bidde ett par skor! Dålig erfarenhet av Reebok men dessa kändes väldigt bra i butiken - som de oftast gör. Riktiga testet kom timmen senare och då kändes de inte alls lika bra. Blev snabbt öm i trampdynorna. Kanske det bara handlar om att vänja sig då dessa är mjukare och något högre då det faktiskt är löparskor och inte fitness. Får ge dom några chanser till i alla fall. De är ju snygga om inte annat.
 
Får ju avslöja att Johan fått nytt jobb! Intervju igår förmiddag och samtal på eftermiddagen att han var välkommen redan på måndag! Transportansvarig eller vad det nu kallas hos Poolkungen, hoho! Grattis min Oo! Han har ju varit arbetsbefriad knappa tre (två?) veckor sedan hans gamla jobb flyttade till Malmö. Sökt en hög nya utan ens en intervju men uppenbarligen är det kontakter som gäller då en fotbollstränarkollega som jobbar där tipsade om denna tjänst. Kul!
Så när han gick och shoppade loss i stan idag blev jag också sugen. Blev faktiskt ett par skor till. Ett riktigt spontanköp som jag får låta Johan avgöra om jag ska behålla eller inte. Okej, en tröja också!
 
Glest på de flesta pass nu i tider av skolavslutningar och efterlängtad sommarvärme. Tjugo grader och strålande sol när man lämnade kontoret. Najs!

Här igen

Jepp, vi är tillbaka och idag är utsikten förnämlig när vädret är på betydligt bättre humör. I hamnen står XC90-bilarna på rad och väntar på vidare transport ut i världen. Det är rätt coolt.

Done!

I did it! Utan varken svimning, kiss i byxorna eller svett på överläpp överlevde jag presentationen. Vågar till och med påstå att det gick bra! Får revidera föregående gällande chefens chefs chef med kollegors närvaro. Det var visst bara chefens chefs chefs chef och hennes kollgor samt hennes chef (THE chef) med två sidospårschefer som var med på denna nivå. Den där kursen i retorik vete tusan om jag applicerade mycket av. Det jag fått med mig av min mentor hjälpte mig dock på flera plan. Min inbyggda superrespekt för auktoritärer har mattats på så sätt att jag inte ser dom som fördömande allvetare som gärna testar, pressar och sätter dit underställda. Vet inte vart jag fått en sådan syn ifrån, men den förvandlade mitt ego till lusnivå och hjärna till mos. 
Att umgås med mentorn och genom honom träffa andra höjdare har min uppfattning ändrats och jag vågade acceptera utmaningen att göra denna presentation. Att våga lämna min bekvämlighetszon har också pushats av mentorn, för det är ju ändock så enkelt faktum att det utvecklar. Man växer av insikten att man vågade. Även om resultatet kanske inte alltid är som man förväntat, planerat eller velat (är det sällan för överambitiösa som jag), så är ändå vetskapen att man gjort det tillräcklig. 
Vet knappt hur jag hamnade i det forum som nu resulterade i just detta tillfälle men det ger spin-off effekter. Ska presentera i andra forum, hålla i yttrerligare workshops. Utan att haft för avsikt breddas mitt kontaktnät. Min lilla IT-bubbla jag länge funnit så trygg och bekväm har vidgats och släppt in nya områden, nya möjligheter som jag visste fanns men saknade intresse för. Vet inte om det finns något nyvaknat intresse, utan nöjer mig med här och nu. Att jag vågar och faktiskt överlever. Sedan får jag se vart det leder. Hittills har det fört mig hit och det känns ju rätt bra. 
 
Som en form av belöning är skatteåterbäringen på väg. Nästan så jag får fira denna personliga milstolpe med ett par nya träningsskor. När skinnet börjar släppa under trampdynorna är det läge för nya. 
Fick koreografiträna i stora salen imorse. Betoning på stor.


Tisdagsvärme

Reflekterade över att det är midsommarafton nästa vecka. Känns inte riktigt så. När man sent omsider lämnade kontoret kändes det dock som en första riktig sommardag med strålande sol och tjugo plusgrader. Johan har tagit tag i målningen av gavelsidan. Jag körde en handfull brädor. Sedan tyckte jag att jag gjort mitt. 
Drog lite ogräs och finulade i trädgården istället. Skönt efter en heldag på kontoret. När det börjar dra ihop sig mot semestertider ska alla ha undan så mycket som möjligt. Kalendern håller nästan på att explodera.
Lilla Grå må se liten och snäll ut men drog in en liten tilltufsad varelse i huset till Johans förtret. Det slutade dock väl och den kom helskinnad ut, endast några fjädrar fattigare. Kopparödla och Bofink. Får se vad fler polare som bjuds in innan sommaren är över.
Jag har i alla fall fått hem mina nya träningsshorts! Mina tappade kilon har resulterat i att några av de gamla nu är på tok för stora. Ett faktum som höll på att resultera i lätt genant läge vid senaste releasen i Frölunda. Apropå Frölunda blir vi tre i där till releasen. Till Partille och Kållered blir jag som vanligt allena när nya tillskottet Sandra inte kan denna gång.
Såg någon artikel eller liknande fladdra förbi i FB-flödet vilkens rubrik var "Att vara vältränad betyder inte att man är hälsosam", eller liknande. Är det folk som tror det? Jag är väl ett typexempel på att vara hyfsat vältränad men inte ett dugg hälsosam. Att vara hälsosam innebär för mig hela paketet. Förutom det självklara att inte röka eller snusa, ett sunt och nyttigt födointag. Och det är det där födointaget jag inte uppfyller det hälsosamma kriteriet särskilt väl. Jag må ha lagt av med juicer och läskedrycker men det var endast på grund av tandläkarskräck. I och för sig bonus i form av en sorts hälsa för tänderna. Annars är det halvfabrikat hit, oregelbundna måltider dit och tallriksmodell vadå? Käkat jordgubbar med grädde och socker som middag de två senaste dagarna. Varma mackor idag. Som sagt. Egentligen underligt att jag känna mig så stark och energifylld när jag tränar när man tänker på den mediokra bränslekvaliteten. Inte så konstigt kanske att jag fallerade vid blodtappningen på grund av för lågt blodvärde.
 
Imorgon är det dags att presentera för IT:s högsta. För att få lite perspektiv på min obetydlighet i sammanhanget så innebär det min chefs chefs chefs chefs chef. Och hans närmaste underchefer som då är min chefs chefs chef och hennes kollegor. Jag ska försöka att inte kissa på mig.

Måndag = Partille


Partille levererar som vanligt. Lustigt hur olika det kan vara mellan anläggningarna. En del kan ha vrålmycket deltagare men vara nästintill knäpptysta medan andra är få och tjoar som sjutton. Nu var det tack och hej för release-mix nummer 63 på denna klubb. Betar av dom en efter en för att köra ut nya nästa vecka. De flesta låtar sitter hyfsat. Sparat de tråkigaste till sist - som vanligt.
Nästan lite för lugnt på jobbet idag. Fick i alla fall till slut stängt P2:an efter alldeles för lång tid. Bedrövligt. 
Ingen PT denna vecka så kan fokusera på koreografiplugg. Dock siktar jag på ett löppass fredag igen om vädret tillåter. Nu ska denna stinkpelle in i duschen.

Yep, det är måndag


Nu rivstartar vi veckan, wehoo!


Awesome


Inte många idag heller men Mikael och Johanna testade för första gången. Skitkul, och grymma var dom! Vi har nu också spikat helg för Boda Borg. Vi var ju grymma och tog alla rum förra gången så nu har vi nästa utmaning i Karlskoga.

Kändes bra i kroppen, riktigt gött.
Jobbat några timmar under förmiddagen innan en tur till Jörlanda där vi fixade sen lunch. Vi körde båda bilarna så jag sedan kunde dra direkt till Frölunda. Inte varit mycket familjetid på sistone så gott att hämta ikapp lite när vi alla också var nere på Vallen på lördagen och Bergumsdagarna.
Johans flicklag förlorade gärnet men jag fick en vansinnigt god hamburgare. Ronja körde på sina korvbröd med ketchup. Utan korv. Trodde alla ungar gillade korv med bröd men inte vår Lilltjej inte.

Så var det dags


De är ju fantastiskt fina men inget man riktigt gillar att finna mitt på golvet. Jag gissar på Brorsan. Ofrånkomligen undrar man hur många stackare som försmäktat här inne, för oss att hitta vid ovälkomna tillfällen.

Liiite stel bara

 
När man mardrömmer om snö så djup att man inte kommer upp borde kommande löppass kännas lätt som en plätt. Det gjorde det inte riktigt men var heller inte SÅ illa. Perfekt skönt morgonväder och fantastiskt gott att ha ett sådant pass klart när klockan knappt passerat gryning. Kände av knäet dock som nu efteråt stelnat till ordentligt. Det är något knas där som är rätt störigt. Ålder kanske det kallas. Jobbig åkomma.
Allmänt stel i hela kroppen faktiskt så veckans pass och framför allt Johans PT-session gör sig nu påmind.
 
 
 
Riktigt nöjd med tempot också. Gick vid några tillfällen där motlutet kändes som en giltig anledning. Har någonstans ett outtalat mål att klara nästa års Göteborgsvarv på två timmar. Är det ett realistiskt mål? Om knäet inte pajar fullständigt. Eller jag vunnit en resa till Maldiverna just då. 
 
  
 
 
 
 
 
 

Whoopwhoop


Energin är tillbaka, så jäkla gött!
PT-sessionen fokuserades på axlar och triceps tills jag ömsom kved och svor åt honom. Trodde det skulle straffa sig till kvällens combat. Kände ingenting, bara lite stelhet i benens baksida efter marklyften. himla skönt välbehövligt efter ännu en sjukt intensiv dag. Bara för att Nicklas är borta går två av Anna-Karins system ner, och hon är utomlands på semester. Back-upen hade lika mycket koll som jag och BAM:en var visst också ledig. Och ojsan, vår kontakt hos leverantören var visst sjuk! Roddar vår kvarvarande P2 med denna möjliga P1 på gång medan mina andra verksamheter pockar på uppmärksamheten. Det var bara att prioritera och delegera det som går. Är faktiskt förvånad att jag ändå kan be om hjälp så pass enkelt, jag som annars ska vara fröken duktig och klara allt själv. Underbara grymma kollegor man har! Och en mycket lärorik vecka närmar sig sitt slut. 
Fick veta att jag nominerats till en utbildning där man förväntas leda människor, kunna bryta diskussioner och "ha pondus". Fattade ingenting. Jag, pondus? Hahaha! Johan bara tittade på mig och konstaterade att jag uppenbarligen uppvisar en annan sida på jobbet än privat. Till och med han undrar vad som pågår! Mentorsprogram, acting och nu detta. Jag förstår faktiskt inte och man kan ju liksom inte säga nej heller. Nästa vecka ska jag köra presentation för de högsta IT-cheferna på företaget! Först lades det fram att jag bara skulle ha en perifer roll och finnas där för att svara på eventuella frågor. Nu ska jag tydligen presentera hela materialet och misstänker att det var deras tanke ända från början. Med denna vecka har jag inte hunnit förbereda ett dyft!
Visst har dessa möjligheter hittills bara varit spännande, otroligt utvecklande och givande men det går så fort! Och med risk att låta tjatig förstår jag faktiskt inte varför just jag? Känns som jag hamnat på ett tåg där alla andra verkar veta destinationen utom jag. Jag bara åker med och har fullt upp att hålla i mig för glatta livet.
Nu ska jag duscha, åka hem och slockna framför combat-dvd:n. Bra dag, bra vecka, trots allt.

Typ chefa


Efter knäbråket är det gött att ha sin kropp tillbaka. Okej, vaderna skulle kanske inte ha massagestolsknådats i flera timmar då de fortfarande är ömma (!) och bröstryggen är sur sedan jag jobbade i sängen i fredags. Men annars är kroppen typ med, så två pass i söndags, följt av daglig dos hela veckan. PT-session på gång och siktet inställt på löpning imorgon bitti, första sedan varvet. 
Drog på mig brallorna efter tisdagens morgonpass och påmindes att de av någon anledning blivit för korta. Just det, därför jag hade dom under vintern då jag kunde ha stövlar. Skitsnyggt med korta byxor och gympaskor... Då är man tacksam för ballerinorna man låtit ligga på jobbet i bortglömd ambition att se lite mer "businessaktig" ut. 
Helt galet intensiv vecka så långt. Helgens incident ännu inte helt löst vilket är rena katastrofen och grejer dyker upp hela tiden. Jag måste ha en skruv lös som ändå gillar pressen, stressen och besluten som måste tas. Back-up för två personer var kanske lite väl magstarkt men snart är denna veckan över. Ändock skön kontrast att komma hem och lyckas koppla bort med ett bad med Lilltjejen, lägga sitt första riktiga pussel på länge eller bara pausa en minut på vägen hem för en vacker regnbåge.

Nu börjar folket jobba sig upp för trapporna. Det är ju sju minuter tills de öppnar. Ingen sommarvärme precis. Det är juni och semester om fyra veckor. Öh?

Gaalet skönt!


Aaah vad sjukt galet skönt! Vilken urladdning! Till och med deltagarna noterade att jag var extra speedad idag. Det måste ha smittat av sig eller så var det deras energi som boostade mig för vilket tryck det var idag! Partille som alltid har grym stämning levererade än mer idag. Weehoo!

Det blev en än körigare morgon än jag väntat då mitt system gick ner. Perfekt första dagen på bokslutet. Underbare Mikael hanterade när han kom in så jag kunde fokusera på helgens problem som ännu inte är löst. Imorgon blir nästintill lika körig. Men någonstans tycker jag ändå det är jäkligt roligt och då är det ju faktiskt ok. Kul!

RSS 2.0