Måndag igen dårå


Det var ju det där att försöka variera sina selfies? Svetten droppar efter att ha kört med ett litet men alltid så gött Partillegäng. Får väl påstå att koreografin sitter. Ska bara få munnen att hänga med ordentligt också. 
Det ryktades ju om målgång för Volvo Ocean Race så vi drog ned till Eriksberg och lunchrestaurangen ute på piren. Minns inte namnet men det var snofsigt på så sätt att mina fördomar tillskrev servitörerna nedlåtande blickar på mina jeans och Lindex-tröja. 
Dagens rätt tog en evighet men brödet var gudomligt gott. När fisksoppan väl kom fick vi sleva i oss och i närmast förbigående notera att den också var synnerligen god. Fast vi fick räkorna i skål bredvid då de glömde dom. Efterrättsbuffen hade jag gett mig den på att hinna testa när jag ändå skulle spendera 168 spänn. Glufsade i mig nån pannacotta-grej och chokladpraliner på ett inte så sofistikerat sätt.
På vägen tillbaka till bilen kom faktiskt så den första båten in genom hamnen. Med en drös fritidsbåtar i släptåg. Vad är grejen med det egentligen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0