Halloweencombat 2013Alltid lika kul att spöka ut sig. Och Ylva och Jessica är grymma! Jag körde låt 1, 3 och 4 och tur var det för därefter tappade kroppen energin. Var ju så taggad så skyller på blodtappningen.
Christina hade norpat dotterns örhängen, hohoho!

Jag och Jessica har redan planerat nästa temaklass, i Partille! Ska bara få det ok:at så kan vi spika och börja planera. Kul!

130


Blodbussen är numera Blodtrailern, en ny stor och fin tappningscentral i mobil form. Passade på efter lunch, hoppades innerligt att blodvärdet förbättrats.
Och det hade det. Hela 130 i värde, varsågod och stick! Fick dessutom en extra present för att jag fick med mig Mikael. Ännu en medlem till blodgivarklanen!

Phu


Hittat en ny radiofavorit. Just idag var det väldigt skönt att låta den kvinnliga lätt norrländska rösten presentera SMHI:s land- och vattenrapport. Det var vattenstånd och vindar med både riktning och sekundmeter. Enerverande och tråkigt en dag, väldigt avslappnande och hjärn-neutraliserande denna stund på vägen hem.
Innan Shanghai var jag så stressad och prestationspressad att jag grät av trötthet och frustration. Nu har jag ännu mer att göra men tycker det mestadels är kul. Spekulerar i frånvaron av faktisk deadline. Då var det en dag jag de facto skulle stå där framför kineserna. Nu är det asap-men-helst-igår, men likväl ingen deadline. Kanske för att det nu är så många olika bollar jag jonglerar med samtidigt, mestadels brandsläckning. Men jag producerar. Jag känner att jag åstadkommer något, driver saker framåt, ser resultat, progression. Den kanske lilla men distinkta skillnaden att jag nu har kontroll i min roll på ett helt annat sätt. Från att ha varit famlande  osäker med noll koll till initiativtagande med bra mycket bättre koll. Klart det blir roligare då.

Är som en urvriden trasa på kvällen och slocknar medan Johan kollar på sporten. Men det är grymt tillfredsställande. 
Frågan är hur länge man kan hålla detta tempo, och framför allt med det faktum att jag ändå inte hinner tillräckligt.


Judas, Simone skit samma!


Så här stark kände jag mig idag, och allt tack vare deltagarna. Herrejösses vad Partille levererade! Det såg ju lite sådär ut på bokningsfronten. Hörde telefonen i receptionen gå varm med frågor om det var pass som vanligt. Endast Body Pump ställdes in och eftersom den ligger samtidigt som mig droppade en del av dom in hos mig istället. Så det blev en rätt bra skara i lilla salen och shit vad grymma de var! Hoppas de kände att de fick ett bra träningspass ändå och deras svettiga ansikten kändes SÅ bra att se.


Judas


När stormen Judas närmar sig hukar vi och stänger all kommunal skolverksamhet i förtid. Volvianerna uppmanas att fly till fastlandet innan Älvsborgsbron stängs och orsakar trafikkaos. 
Därför sitter jag nu på min andra arbetsplats och gör mitt första jobb i väntan på det andra. Lär bli rejält manfall i salen.


Tur att jag ska direkt hem


Om man kör fingret genom sina leggings betyder det antingen:
A) Jag har starka fingrar (naglar har jag inga att köra igenom)

B) Mina leggings är så gamla att tyget är skört (kan förklara hålet på låret som jag låter långtröja dölja)

C) Jag borde om inte nu inse poängen med fler än ett par i garderoben.

Mmmm


Nu känns det mycket bättre. endast tidig frukost för att utsvulten vrål-äta till eftermiddagen var visserligen otroligt gott men sådär för magen. Men ett svettopass senare och balansen är återställd.
Ses igen imorgon Partille!

Burp


Födelsedagslunch för Monica på Fars Hatt i Kungälv. Deras efterrättsbuffe gick inte av för hackor.
Maten var också mycket bra och var så hungrig att jag glömde fota varmrätten. Men bara förrätten hade jag kunnat äta fem till utav.

Lämnade sällskapet tidigare för att dra till dagens pass i Partille. Då infann sig ett lätt illamående efter alla tårtor man ju bara varit tvungen att testa. Urp.
Som tur var hade man sin frosserikompanjon, tillika underbara svägerska Anna där också. Hohoho!
Burp, ska jag orka köra två pass nu?


Multitasking

Få föräldrar till den senare årsmodellen får någon extra timme när vintertiden kommer. Sömndruckna slog vi på Barnkanalen i vårt vanliga försök till några extra minuter i sängen och undrade förvirrat varför sändningen inte börjat. Tjoho.

Nu steks det plättar medan tjejen multitaskar.Klubbdag


Dippade rejält under förmiddagen då vi alla tre storhandlade i Lerum. Då var det lycka att dra till Partille efter lunch där det anordnades medlemsdag. Massa extrapass, föreläsningar och arrangemang avslutas nu med plockmat och mingel. Jag teamade en halvtimmes combat med Hillevi, alltid lika roligt! 

Därefter dog jag några gånger då jag testade GRIT Strength ledd av Hillevi. Alltså, hon började dagen med combat, sedan GRIT, och så combat med mig följt av den halvtimmen då jag dog och så en gång till direkt efteråt! Men alltid lika glad, alltid lika positiv så man inte förvånats om hon dessutom kört några pump-klasser innan middagen. 

Det känns så längesedan men ändå inte då Lavinia var en av mina elever. Fantastiskt att få möjlighet att faktiskt se "vad det blev av" mina goingar. Nu extraknäcker vi båda genom att få deltagare att svettas i grupper!


När jag lökat i solariet (varmt och gott) en stund var det dags att köra ViPR Athletic tillsammans med Josefine för en liten men grym grupp. De flesta testade för första gången vilket var kul.

Kommer hem och blir genast deppig igen. Kämpar med mammarollen just nu.


Sällskap


Denna trio får följa med idag. Tycker de är så söta! Köpte två när jag gjorde min första lärarpraktik söder om Umeå (minns inte namnet på orten). Hittade den tredje i Göteborg. Ska finnas en fjärde också men vet inte om Rädda Barnen fortfarande har dom.


Energi!


Saknar Ida att göra knäppisbilder med, det blir liksom inte samma sak på egen hand. Hoppas hon kan komma tillbaka snart då det börjar bli tröligt med bara jag rätt upp och ner.
Jaja, min energi var det inget fel på idag i alla fall och bra respons från de vanligtvis försynta Kålleredianerna. Gjorde lite reklam för Partilles klubbdag på lördag så jag ska köra 30-minuters prova-på-combat samt ViPR-team Athletic med Josefine. Och inte att förglömma nästa torsdags skräck-combat med Jessica och Ylva. Traditionen bibehålls, kul!


Innan


Kör lyxvarianten idag - med rostad lök.
Tuggar och betraktar tidningshyllorna. Jag fascineras av utbudet, att det faktiskt finns en marknad för - husbilar. Eller mopeder. Och inte bara en tidning utan flera. Det finns tillräckligt många köpare för fler än en aktör inom den specifika nischen. Fascinerande.
Mycket pengar för komprimerat cellulosa som till åttio procent består av reklam. Fascinerande.

Drar till mitt öh, tredje hem och degar till mig i soffan. Inte bra.

Lekpalatset vägg i vägg. Lek för de små och lek för de vuxna. För visst är det mycket lek det jag gör så roligt som det är!

Jamensåattee...

Har så många olika trådar nu att jag börjar ha svårt att hålla koll. Det märks bland annat på att jag blivit, ja faktiskt möjligt, ännu virrigare. Virrig på så sätt att minnet sviker.
Hade totalt glömt bort besöket på Cap idag. Dessutom glömt läsa kallelsen ordentligt så dess innebörd gick in.
Rejäl kick-off för avtalet vi nu tecknat medförde att alla "höjdare" som varit inblandade var där. Sedermera var jag den enda där i blåjeans och gympadojjor. Svart t-shirt och den stickade icke-namngivna saken jag nyligen köpt och funnit representabel. Kände mig som en luffare i sällskapet och när jag delade min nöd med kollegan fick jag tipset att ta av "koftan". Toppen.
Ingen idé att gräma sig men säga vad man vill om "sig själv och skit i vad andra tycker". Med chefens chefs chef i samma sällskap slänger i alla fall inte jag fram det argumentet.

Mycket "vi är så glada, tacksamma, ärade, ödmjuka, taggade, glada över förtroendet". Kul teamövning som bröt isen och lite mera repetitiv bakgrund kom vi så till det jag väntat på, chansen att gå in i det fyrahundrasidiga avtalet. Då var det ungefär en halvtimme kvar tills jag skulle hämta på dagis. Merde.

För en gångs skull hade jag faktiskt en vilja att stanna kvar till och med för efterföljande middag och trivselaktivitet. Det var ju en kontakt från Gent med som jag verkligen hade behövt hälsa på ordentligt. Telefonmöten och mail har sina begränsningar.

Tar ett mentalt steg tillbaka och inser att det inte är hela världen, varken gympadojjor eller missad kontakt. På dagis har barnen fått säga vad som gör dom glada. "När mamma hämtar" står det vid Ronjas namn vilket jag bara behöver tänka på för att påminnas att jag inte bara kan tänka på mig själv hela tiden. Jag gör det ofta, och just därför får jag tillse att åtminstone ta vara på de få dagar jag faktiskt hämtar.
(Nästa inköp: tv-möbel)


Annan plats


Lagt en lunch på Lisebergsparkeringen för att tillbringa eftermiddagen här.

Programmet sträcker sig till 21.00 men jag har läglig dagishämtning att ta hänsyn till. Gratis är gott, fjäskgratis med tillhörande kontaktknyteri är inte lika gott.

Brorsan

Brorsan har godkänt.
Soffläge


Lilla sjöjungfrun på tv:n. Soffan är stoor. Och sköön.

Bunkrat

När man verkligen ogillar att dricka vatten till lunchlådan får man finna fungerande alternativ. Betydligt bättre för min vätskebalans dessutom.


Morgonmys!


Nästan tio plusgrader och lätt regn gör att jag saktar ner stegen, vänder ansiktet mot den mörka himlen och njuter. Uppfriskande är ordet!
Hoppas det blir en lika bra fortsatt dag.

Hörnet


Johan kollar hockey i nytapetserade hörnet. Själv är jag förvisad till saccosäcken men är rätt nöjd ändå med en del av storasysters födelsedagspresent. En av mina favoriter sedan barn funkar fortfarande! Inte riktigt samma smaker och tråkigare förpackning. Men helt ok på nostalgiskalan. Vad var ditt favvogodis som barn?
Öh, vad hände?


Från typ tjugosju deltagare förra veckan till sju idag. Skrämde jag bort dom?
Vi kämpade på väl i alla fall och undrar om inte nya thunder-kicken är orsaken till att jag fått känningar i höger knä. Försöker verkligen tillse att tekniken blir rätt eftersom man byter riktning men känner ändå av det. Är lite lur på att jag inte hunnit bli tillräckligt varm då den kommer direkt i låt två. När vi sedan byter till vänster sida känner jag inte alls av något. Hm.

Galen dag på jobbet. Skulle jobba hemifrån efter lunch imorgon för att ta emot soffan men fick prioritera ett möte.  Snälle farfar ställer upp än en gång. Så sätter man sig disponibel på eftermiddagen och TJOFF kommer fler möteskallelser. Och naturligtvis kommer allt på en gång, incidenter och att göra på mina applikationer som så länge puttrat på i godan ro. Kan inte annat än säga hur grymt effektivt man kopplar bort jobbet genom att instruera ett svettigt pass!

Återhämtning


Besegrade latmannen så därav sen middag. "Allt för Sverige" blir vårt matsällskap.

Rödöga


Har noterat att jag ofta är lika röd i ögonen efter ett pass som ett gråtmaraton. Vet inte riktigt hur man tar i med ögongloberna men det visar sig där i alla fall. Fransarna trivs inget vidare på mina klena orginaldelar och även om jag gillar vad de gjorde med mitt utseende så vete tusan om jag finner det värt att fortsätta lägga pengar på det. Dessutom saknar jag att kunna gnugga mig sådär hårt i ögonen, för att inte tala om dra undan svetten när man tränar. Blinkar som en besatt med svid i ögonen.
Vad tunn min arm ser ut? Inte snyggt! Latmannadieten fungerar tydligen men rekommenderas inte. Enbart frukost och en sketen Felix-paj är inget att träna på och var säkert anledningen till att jag under hela 3D-passet kände mig ofokuserad. Munnen och instruktionerna hängde inte med. 

Behövde dock detta innerligt. Johan tapetserade och grejade hela gårdagen så jag fick ansvara för Lilltjejen. En enda dag och jag blir helt off efteråt. Vill bara bort, in i min hamsterboll och fylla på energin igen. Har inte varit någon bra mamma idag men får försöka acceptera att jag inte är det alla gånger. 


Trött


Ännu en arbetsvecka till sin ände och Linda känner tröttheten välla in som en obeveklig tidvattensvåg. Det går ut över Lilltjejen vilket är orättvist.
Undrar också om min förmåga att säga vad jag tycker är så bra alla gånger. Ibland är det klokt att bara hålla munnen. 

Nästan tolv timmar


För denna dagen är detta min vistelseplats. Förstår inte riktigt soffan med ljussvamparna men antar av insidan att döma att man försöker sticka ut. Sovit rätt kasst så lär vara lite mör vid dagens slut. Snälle farfar hämtar Lilltjejen på dagis idag också så jag kan fullfölja här ute. Känns bra att inte behöva slinka iväg före alla andra.
Fördelen med att börja tidigt - gå igenom mailen i lugn och ro.


Hundra knyck!

Bryter bildtrenden denna torsdag. Omväxling förnöjer. Eller skrämmer.
Nåväl, antalet deltagare fortsätter att också växla, idag välfylld sal till lagom nivå och en mun som var i hyfsad fas. Börjar få in nya koreografin nu.


När det köar upp sig redan mot Älvsborgsbron går stresspulsen upp. Var stoppar det upp? Hur länge blir det fiskörning? Ogillar skarpt att komma stressad till passen. Gick dock bra denna gång. 

Mera fiskörning hem då alla slussades över till höger - och sedan till vänster. Och så sedan igen då dimman tjocknade till gröt.

Kommer hem och löser av farfar som nattat Lilltjejen. Finner levererad bok på bordet, spännande läsning!

Imorgon blir det heldags kick-off på nya Radisson på Lindholmen. Av någon anledning hamnade jag i den grupp som ska ta fram och driva förändringarna vi nu står inför i organisationen. Samtidigt gör sig mina applikationer påminda efter månaders nedprioritering. Därför en dag i full fart, och ständigt har jag det stundande stressmomentet i november då jag ska köra ett sista utbildningsblock. Har ju inte haft utbildningar sedan Shanghai och materialet måste uppdateras. Minst två veckor jag inte kommer att kunna fokusera på vare sig mina applikationer eller andra uppdrag vad de nu kan kallas. Störigt. Men överlämning måste ske så det är bara att göra. Sedan blir det bortfasning av supporten också vilket delvis känns lite tråkigt. Släpper då helt det uppdrag som från början tog mig till VCC. 

Hade ambitionen att läsa in mig inför imorgon. Har haft den de senaste två veckorna, men ambitionen har aldrig kommit längre än att jag kånkat materialet fram och tillbaka i ryggsäcken. Jag är nog lite bakåtsträvare där då jag föredrar att skriva ut grejerna för att kunna läsa ordentligt. Papperslösa samhället - pöh!


Innan sängen


Visserligen är bakrutan minimalistisk men om inte vindrutetorkaren har teleskopfunktion förstår jag faktiskt inte dess existens.

Varvar blodpuddingen med fiskbullar när Johan är på sin träning. Om jag orkade skulle jag lägga stuvade makaroner till onsdagsutbudet. Och leverbiff. Och palt. Gillade i alla fall leverbiff som tonåring.


Promenad efteråt i kylig men skön kvällning. Johan agerar datorsupport hos grannen och jag slappnar av i min fåtölj. Tisdag till veckan levereras nya soffan, äntligen! 
Har inte riktigt fokus för att skriva märker jag. Checkar ut för idag.

Ovänner


Bäbis har blivit av med lite tovor. Inte uppskattat.

Woop, woop!


Grymma var vi idag i Partille! Vet inte om detta passet är jobbigare rent fysiskt eller om det är för att jag tjötar så mycket som jag är helt slut lagom till låt sju. Sexan suger verkligen musten ur mig men gillar den skarpt. Det är bara att bita ihop resterande två tempolåtar.

Jobbets nya utmaningar börjar pocka på arbetstiderna. Jag jobbar ju till 15.30 de dagar jag hämtar på dagis vilket ställer till det när möten ligger till fyra-fem. Ibland kan man kanske tänja till 16.00 men man vill ju inte heller att Lilltjejen ska få så långa dagar. Det tar dessutom 40 minuter för mig från jobbet. Och Johan har väldigt begränsade möjligheter att åka tidigare. Dilemma! Nästa vecka ligger två viktiga möten just de dagar jag har hämtning. I-landsproblem alltså.

Nu dusch!

Veckoslut


Darrig på handen. Jobbigt att springa runt och gapa på deltagarna.

Började dagen med att fylla hyrsläpet med alla möbler och grejer som väntat på att avlägsnas. SÅ skönt att äntligen bli av med det. Möblerna togs till vara av Återbruket eller vad butiken nu heter vilket känns bra.
Soffan är troligtvis leveransklar eftersom butiken sökt Johan. Tapetsering återstår , tv-möbel, soffbord och lite annat.
Ser verkligen fram emot soffan nu.
Imorgon ny vecka, ladda, ladda!
På väg hem, vacker vy.

Nattning

God frukost och lite mer pool, bastu och bubbel innan vi packade ihop och checkade ut. Lyckades övertala Johan, när vi ändå var här nere att åka ut till Gekås.
Han gnällde varannan kilometer hela vägen. När vi sedan kom fram och rullade genom den ena överfulla parkeringen efter den andra ökade gnället till varannan meter. Till slut insåg jag att vi båda skulle bli tokiga av att parkera - och ta bussen till varuhuset. Han tokig av allt folk och jag av att höra hans gnäll. Så vi åkte hemåt istället.
(Grimeton)

Man kan inte låta bli att fascineras av den sjuka mängd människor som Gekås drar. Bussrad efter bussrad, oräkneligt antal husbilar och så bilar. Bilarbilarbilarbilar! Otroligt.

Hem via Mölndal där det bjöds på smörgåstårta och ännu en present, necessär i tjusig tappning. Som plåster på de inte jättestora såren åkte vi till Lager 157 som jag aldrig varit på. Imponerade inte nämnvärt på mig men köpte två basic-linnen för hundra spänn.

Hem och full fart med allt-man-inte-hunnit/orkat-under-veckorna-men-nu-blivit-så-mycket-att-det-inte-finns-någon-ursäkt-längre saker.
Tvättat, plockat, röjt, torkat mystiska fläckar från golvet, badat Lilltjejen, låtit gräsklipparen jobba för sista gången i år, dumpat fossilerade krukväxter och sorterat bort urvuxna Lilltjejskläder. Vi har också förberett för turen till soptippen imorgon. Bokhylla, vitrinskåp, tv-möbel och avlastningsbänk där varken blocket.se eller bortskänkes.se genererade intresse nog. Torktumlaren och annat bröte vi samlat på oss men aldrig fått tummen ur att dumpa ska också äntligen väck. 
Tapeter ska upp på fondväggen så nya soffan kan levereras. Grejer ut för att ge plats för nya. Ska dock bli grymt med ny rejäl soffa! Gamla Klippan från Ikea fick ett nytt hem i Elins klassrum. Kul att den fick leva vidare ändå!

Lite oväntat

Så hade man då uppnått den vördnadsfulla åldern trettiosju. Hugaligen.
Johan och Ronja gjorde mig sällskap upp i ottan och uppvaktade sådär i mysig morgonpömsig fason. Present från Tomas och Monica, storasyster och man med barn.
En bit in på eftermiddagen ringer Johan och kommenderar mig att packa ihop för dagen. Jag kör för att plocka upp honom, han slänger in en bag i baksätet, hoppar in och säger att styra söderut.
Söder om Kungsbacka lockar jag ur honom att vi ska till Varbergs kurort!
Kanonfint rum mot havet, frukt och choklad på rummet.
Men där kan man ju inte hänga i evighet. Raskt slängde vi av oss kläderna!

Och nu är vi här!Så detta blev också en bra dag med ännu bättre avslutning. Bra liv!


Ockuperad arm


Pälshög.

Nöjd tjej ändå


Min mun säger inte alltid det kroppen gör. Säger knä och gör kick, säger armbåge och gör krok. Kroppen gör rätt men inte munnen. I dom lägena är det lika väl att headsetet lägger av. 100-procentigt batteri dog i låt fem. Det är därför man alltid tar med ett extra.
Nöjd tjej ska in i duschen och sedan öörna hem för att lösa av farfar som hämtat på dagis.

Måste bara visa denna som jag såg på vägen hit. Tröttnar aldrig på denna typ av humor.Jahapp

Alltså jag fattar inte vart dagarna tar vägen. Imorgon är det fredag igen och jag kan knappt erinra mig något vettigt jag gjort senaste dagarna. Anammar det där att tiden går fort när man har roligt. Positiv feedback på jobbet satte extra krydda på denna dagen som tillbringades i synnerligen effektivt tempo. Shit vad grym jag är, me like!

Fortsätter på latmannadieten aka tidsbristdieten men hjälp av Statoil. Kortaste kok-korven jag sett. Snålisar.

Nu har jag ju en decimeter mindre korv att ladda med inför stundande combaten. Men mycket godare än en bananjäkel.

Men det är ju så mysigt


Och ja, jag har svårt att somna. Störigt.


Knas

Har man inte en Lilltjej som knör i sängen så har man en Brorsa. Eller Bror. Eller Bäbis.Uppfriskande droppar


Nästan blivit en återkommande rutin, varje onsdag jag och Lilltjejen. Blodpudding följt av promenad ner genom regnet till Vallen lagom till Johan tränat flickorna färdigt. Det är skönt att komma ut i friskluften en sväng, egentligen enda gången under veckan bland timmar framför datorn.
Bra dag idag, fullt upp men bra. Toppades av fina Inger på NW kontoret som med sitt samtal fick en knut att lösas i mitt bröst. Min magkänsla var ej fel och känns bra att få det bekräftat. Mycket snyggt gjort av henne.

Det är mycket på jobbet men emellanåt inser man hur roligt det ändå är. Jag trivs med mycket på agendan - så länge jag har hyfsad kontroll. Men när det blir så mycket att det faktiskt inte går att bibehålla fullskalig kontroll får jag träna på något viktigt. Att det faktiskt löser sig ändå, på det ena eller andra sättet.Revansch!Tummen upp idag när det gick megamycket bättre än förra veckan! Till skillnad från den gången dessutom (som tur var) så var det mer än dubbelt så många deltagare. Grym respons, grymt varmt, grymt ont om syre i salen men SÅ grymt! Och så att få positiv feedback efteråt av deltagare för sin tydlighet och kommentarer som "mitt favoritpass" gör så jäkla gott. Deltagare som kör med mig både i Kållered och här - i var sin ände av stan! Deltagare som bjuder på sig själva, skrattar, svettas, kämpar och blir bättre och bättre. Grymmast är ni!

Lite mindre grymma är mina senaste skor som nu efter ett antal pass börjat bli stora. De håller alltså inte formen och den stabilitet jag behöver. Inte bra betyg . Generellt kanske den modellen är lite mjukare så hade den hållit formen hade jag varit nöjd. Nu börjar jag nästan glida omkring i skon och det är ju inte särskilt bra.


Vår nye gruppchef bjöd på tårta idag så extra gött att köra pass! Hoho, jag var för en gångs skull inte särskilt hungrig innan träningen. Rätt lustig "polkatårta", så tjusigt gjord och så bara möla ner ett gäng polkagriser. Men den var god!
Nye chefen verkar lovande, hehe.


Söndags- ViPR igen


Det är skönt när koreografin sitter i men börjar känna att lite nya övningar i 3D:n kan vara dags.
Nästan fullt på båda och tycker det är grymt bra att jag kan köra i stora salen till Athletic. Ska finula på någon ny övning där också. När jag nu har tid. Öh.
Skulle behöva jobba lite också, eller mycket. Huvudjobbet alltså. Hm. Jomenvisst.

"GULING"

Hur bär man sig åt för att få en sådan utanför sin arbetsplats? Vill också ha!BC release 57 Kållered

 
Väldigt välfylld sal med många nya deltagare. Kul!
Fick för första gången träffa Jessica som hjälpte mig förra veckan. Väldigt go tjej och rolig att teama med. Gillar de som vågar bjuda på sig själva och inte ser sig och sin combat likvärdig en gravallvarlig kung-fu mästare.
 
Jag var lika delar nervös och revanschsugen efter måndagens katastrofpass och även om det blev någon miss här och var är jag ändå nöjd. Jag kom upp till min vanliga release-standard får jag väl säga. Lite synd att det är så tajt mellan passen så det inte finns tid att gå igenom lite teknik innan passet. Nya "thunder-kicken" skadar ju inte att visas i lugn och ro till exempel. Särskilt tillsammans med evasive-kicken.
 
Nu blir det att börja nojja lite inför söndagen då jag ska plocka fram ViPR-koreografin igen. Lite enklare är det ju då det inte synkas till musiken på samma sätt, men det är ju bra att i alla fall komma ihåg hur blocken ser ut.
 
Nu är det fredag och utbildning dag två står för dörren. Men först en rejäl frukost! Vågar inte erkänna vad "middagen" bestod av igår....
 
 
 

Kurs i dagarna två


Hört mycket gott om denna kurs, så ska bli intressant.


Nytt hela vägen

 
Urk, idag var det segt att kliva upp! Ungefär som att man inte fått sova ordentligt på ett halvår.
 
Det blev ju faktiskt en chans till lite shopping när vi var i Portugal. Endera dagen åkte vi in till Faro för lite stros i gamla delen av staden. Därefter blev det modernare omgivningar i deras stora köpcentrum. Jag hann in i två butiker innan min egentid var slut, så det var två lyckträffar då jag hittade något för mig i båda två. Kändes lite bissart att stressa igenom hyllorna med svetten klibbande i värmen (mesig luftkonditionering) och prova kläder (ännu svettigare) för svensk höst och vinter.
Byxorna är ganska tjocka vilket passar bra nu och sköna som ett par åtsittande mjukisbyxor. Jag må vara lika intresserad av mode som en gråsten men tajta byxor och gympadojjor får jag ändå inte riktigt att gå ihop. Noterade att personalen i butiken hade alla likadana skor, rätt passande till avsmalnande byxor och lagom "tjejiga" för min smak. Turen var med mig då de sålde skorna i butiken!
 
Lite av ett spontanköp blev det, men är ganska nöjd ändå. Den här typen av skor bli aldrig lika bekväma som ett par gympaskor, det är bara att inse. Men det ska vara en som jag för att nästan känna sig överklädd i ett par sådana skor!
 
Leopardtrycket på tröjan fortsätter till ryggen vilket gjorde att jag föll för den. Rena mjukismaterialet där också. Tacksam för att min arbetsplats inte har så hård klädkod.
 
 
 

Snabbkik


Hohihahehihi!
RSS 2.0