Nattning

God frukost och lite mer pool, bastu och bubbel innan vi packade ihop och checkade ut. Lyckades övertala Johan, när vi ändå var här nere att åka ut till Gekås.
Han gnällde varannan kilometer hela vägen. När vi sedan kom fram och rullade genom den ena överfulla parkeringen efter den andra ökade gnället till varannan meter. Till slut insåg jag att vi båda skulle bli tokiga av att parkera - och ta bussen till varuhuset. Han tokig av allt folk och jag av att höra hans gnäll. Så vi åkte hemåt istället.
(Grimeton)

Man kan inte låta bli att fascineras av den sjuka mängd människor som Gekås drar. Bussrad efter bussrad, oräkneligt antal husbilar och så bilar. Bilarbilarbilarbilar! Otroligt.

Hem via Mölndal där det bjöds på smörgåstårta och ännu en present, necessär i tjusig tappning. Som plåster på de inte jättestora såren åkte vi till Lager 157 som jag aldrig varit på. Imponerade inte nämnvärt på mig men köpte två basic-linnen för hundra spänn.

Hem och full fart med allt-man-inte-hunnit/orkat-under-veckorna-men-nu-blivit-så-mycket-att-det-inte-finns-någon-ursäkt-längre saker.
Tvättat, plockat, röjt, torkat mystiska fläckar från golvet, badat Lilltjejen, låtit gräsklipparen jobba för sista gången i år, dumpat fossilerade krukväxter och sorterat bort urvuxna Lilltjejskläder. Vi har också förberett för turen till soptippen imorgon. Bokhylla, vitrinskåp, tv-möbel och avlastningsbänk där varken blocket.se eller bortskänkes.se genererade intresse nog. Torktumlaren och annat bröte vi samlat på oss men aldrig fått tummen ur att dumpa ska också äntligen väck. 
Tapeter ska upp på fondväggen så nya soffan kan levereras. Grejer ut för att ge plats för nya. Ska dock bli grymt med ny rejäl soffa! Gamla Klippan från Ikea fick ett nytt hem i Elins klassrum. Kul att den fick leva vidare ändå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0