Gör om gör rätt


Ofta är ju en själv den värsta kritikern men idag sög jag verkligen. Helt klart ett av mina sämsta pass både på coachingen och koreografin. Har aldrig gjort så många fel - någonsin. Så hett tips: Åk inte på semester till dagen innan du ska köra första gången, om du inte har möjlighet att plugga ordentligt medan du är borta!
Nej, det här passet glömmer vi och gör om, gör rätt på torsdag. Nu har jag ju fått köra igenom det ordentligt i alla fall. På torsdag får jag dessutom sällskap av Jessica som vikarierade för mig förra veckan. Hon ville inte köra releasen själv så vi kör den en vecka senare istället. Kul!

På jobbet börjar det bli mycket igen. Många olika trådar/uppdrag som sliter och drar. Visst är det kul på ett sätt men det blir ju med armbågen lite här och lite där istället för ordentligt någonstans. 

Har i alla fall fått stöttning från både uppifrån och kollegor gällande förra veckans händelse. Ändå hade man den lilla rösten på axeln under dagen som lade andras ord i förbipasserandes munnar: "Där går hon, hon som orsakade allt!" Men liksom dagens combat-vad-det-nu-var, så är jag själv min största fördömare.
Det är bara att komma igen, göra om göra rätt och göra ännu bättre.

Reflektion från hemresan

Rökare sabbar inte bara för sig själva och andra.
(Insidan)
(Utsidan)

De är uppenbarligen väldigt trögfattade också.


Sista dagen

Rejält med regn under gårdagen medförde en lökardag i lägenheten och inomhuspoolen. Denna dag började blött men nu är det varmt och gott igen. Vi hänger på vår terass medan städerskan röjer på insidan. Imorgon åker vi hemåt och dagen därefter ska jag kunna nya koreografin i Partille. Kan ju inte påstå att det blivit särskilt mycket koreografiplugg denna vecka.


Den där känslan

Det kan vara ett besked, en nyhet, en kommentar, ett lättfluget ord från medveten eller omedveten mun. Som kan ge den känslan. Den där känslan som uppfyller uttrycken att blodet lämnar ens ansikte, att man blir alldeles kall, hjärtat ramlar ned i magen, blodet fryser eller tiden stannar. Alla har vi väl tyvärr upplevt den någon gång, jag likaså ett antal. Alla har de varit av privat natur men denna gång gällde det min professionella, via mail.

Jag vet att man ska koppla bort arbete när man är på semester, men den där ikonen är ju så nära till hands och obeveklig krönt med en vit siffra i röd cirkel! Jag satt i min andels-luftkonditionerade lägenhet, våt i håret efter ett lek med dottern i poolen i den tjugofemgradiga kvällen. Läste, kände hjärtat dunsa ned i magen och kroppen frysa till is. 

Aldrig hade jag i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att min enkla handling skulle få sådana vida, ja till och med globala konsekvenser. Med mer erfarenhet och eftertanke hade det nog aldrig hänt, men som vanligt är det lätt att vara efterklok.
En stor del av mig är lättad att jag befinner mig i andra änden av världsdelen. En icke matematisk lika stor del är glad att jag faktiskt kollade mailen och fick reda på detta nu och inte kastat i ansiktet på plats på måndag. 

Men inget ont som inte har något gott med sig som min underbara, och tyvärr snart byta-uppdrag-för-nya-utmaningar-chef, min chefs chef samt kollegor försäkrat. Fantastisk vad mycket tröst och stöttning som kan förmedlad i mail.
Litegrann som att idioten inte kan klandras för idiotiska handlingar utan istället icke-idioterna som lät det ske. Idioten klamrar sig fast vid deras trösterika ord och litar på att hon har jobbet kvar på måndag. 
Gjort är gjort, men jag lär aldrig få sluta höra om detta...
(Särskilda platser för idioter också? Längst bort från affären!)


Det blev en dag...

... På stranden!
Men först en kortikort joggingtur längs den lilla insjöns stand. Den långa träbron leder över till havsstranden.


Efterrätten var - gudomlig! Tänk kladdkaka, varvad med chokladmousse, chokladmaräng toppad med lite chokladsås. Och så vaniljglass till. Ååååh!

Annorlunda måndag

Fick över några bilder från kameran. Utomhuspoolen sedan igår och dagens utflykt till Portugals yttersta hörn. Najs.


Mätta och trötta


Lilltjejen håller i kameran/fånen i väntan på maten. Orkar inte något långt inlägg så sammanfattar denna plats med två ord: Pengar och golf.
Utvecklar detta med dessa faktum: Det lilla köpcentret består av små butiker med namn som Michael Kors, Boss och Lacoste, restaurangerna serverar allt från frukost till middagar och den enda   livsmedelsbutikens utbud består till mer än hälften av vin. Inte öl, inte sprit - vin.
Första gästerna vi såg i receptionen när vi kom, hälsade på portiern med dubbla kindpussar. 

Hade tänkt fota lägenheten innan vi hann boa in oss - för att visa dess potential liksom.
För sent.

Lider inteFrån sex plusgrader till tjugosex. Att hoppa i poolen var INTE fel!

Sova?


Var så hungrig att jag inte hann/tänkte på att fota. Ett ögonblick senare kändes det mycket bättre och Lilltjejen fick springa ett antal vändor i den låånga korridoren. 
Nu är det film på paddan och förhoppningsvis sömn snart. Okristligt tidigt ska vi upp imorgon.
Oslo


Alla slussades genom tullen idag men tydligen såg vi inte tillräckligt misstänkta ut för att stoppas. 
Skön hotellsäng alldeles intill Gardemoen. 
06.00 imorgon lyfter planet men frukost serveras ändå - från 04.30. Bra där.Kanske snart

Då Lilltjejen slocknade i soffan medan jag lagade middag går nattningen inte lika fort idag. Vid lunch imorgon åker vi och jag har inte packat en pinal. Johan ska spela innebandy och klippa sig under förmiddagen, så får jag inte packat ikväll vet man aldrig vad jag får nedkastat under morgondagen. 
Känner inget semesterläge över huvudtaget. Kan inte tänka mig att jag på söndag landar i sydeuropeisk värme.

Handlade lite färd- (läs distraktions- och tidsfördrivs-) medel åt Lilltjejen och då stod en sådan där köksförsäljare utanför butiken. Köper verkligen folk av dom? Liksom stannar till med kassarna innehållande middagsmaten med knorr i magen, arbetsveckan i ryggen och barn väntande på dagis - och köper ett kök? Fattar inte.

I vilket fall har jag elskat (elska.se om du missat reklamen) idag och bytt elavtal. Hej då Vattenfall, hallå Fortum. Fick ett skönt återfall av norrländska vid samtalet med deras kundtjänst. Lustigt det där hur snabbt man faller tillbaka till "sin" dialekt bara av att höra en annan tala den. Underbara norrländska!


Ännu en fredag


Försöker ju varva med någon "civil" bild emellanåt. Gillar min gammel-gammel Addidaströja. 
Gillar också min nya plats i landskapet, längst in i ett hörn! Omorganisering medförde möjligheten att byta plats och en hård men kort turnering med Mikael om platsen avgjorde. Han hade helt enkelt inte en chans i Quizkampen och Ruzzle. Glädjen över nya platsen lär dock bli kortvarig då något nytt påfund är på gång i samband med våra lokalers renovering. Jag gruvar.
"KOTP" - Kampen Om Torgils Plats!


Värk i magen

Nästan femton timmar senare passerar jag rättspsyk igen, med en gigantisk måne däröver. Gulingen fick påfyllning och jag likaså. En liten slatt yoghurt, flingor och bär blir min middag när hungern och latmasken kompromissar. Segt att starta om kroppen men kändes bra att köra igenom nya tempolåtarna.

Har inte börjat packa en pinal inför semestern. I alla fall tvättat vilket alltid är något. Bra grej med timer på maskinen så jag kan hänga nytvättade kläder imorgon bitti.

Johan kollar fotboll på paddan och hockey på tv:n. Vissa saker kan killar uppenbarligen göra samtidigt.


Om ni undrar över vitrinskåp på vift, spackelfläckar och flyttad tv så förbereder vi för nya soffan. Vare sig blocket.se eller bortskankes.se har gett resultat så det blir tippen alternativt returvaruhuset efter semestern då också soffan beräknas levereras. Tanken är att också tapetsera fondvägg innan dess.

Värker fortfarande av hunger i magen men känner inte för något av tråkigheten i kylen. Gå ner i vikt? Prova latmannadieten!


Stelnar

Sista passet innan en dryg veckas uppehåll. Kändes bra i kroppen och tänker mer på tekniken. Hade tänkt dra till Partille för att öva på nya koreografin men såg att Body Balance slutade om tio minuter så stannar och kör här istället. Hinner ju stelna till oavsett och ställa sig på en crosstrainer eller liknande orkar jag bara inte.

Vi åker på lördag och kommer hem nästa söndag så dagen därpå ska jag kunna nya releasen. Därför är detta enda chansen att känna igenom nya passet.Minne?

För femtioelfte gången i ordningen glömde jag min dricka i lunchrummets kyl. Ändå passerar jag rummet på vägen ut!
I det "nytto"-fanatiska kylskåpet på anläggningen finns bara mer eller mindre läbbiga smaker, gröna Celsius är en av dom. Tycker man som jag att vanligt kranvatten i medhavd flaska tillhör kategorin mer läbbiga så får det bli den mindre. Och en sketen banan. Var är kexchokladen? Jag lovar att de skulle gå åt som schmör om NW tog in sådana bland alla proteinkakor och pulver.Gott

Ett gött litet gäng i Almedal för en halvtimmes Athletic innan snabbdusch och bilputter in till centrum och Texas Longhorn. 
En avslappnad och skön middag med mina tre pojkar, liksom förra gången ackompanjerade av rejält regn. Mätt och belåten är det skönt att komma hem till nattad Lilltjej och bara krypa ner mellan lakanen.

Matbordet

Trötta ben och ett stort glas äppeljuice. Middag vore inte dumt men ORKAR inte! Tittar håglöst i kylen, magen knorrar hoppfullt men hjärnan säger BLÄ så kompromissar med juice. Vätska efter träning ska ju vara bra har jag hört.
Var är min personliga kock?!

Filmade för andra gången och utan att ännu tittat igenom lär det bli den jag skickar. Kändes generellt bättre och försökte tänka mer på tekniken. 

Efteråt blev det en tur till Allum för lite valutaväxling innan jag med ömma benhinnor kompletterade lite på Ica Maxi. Köpte jag något jag kunde tänka mig att äta till middag? Nej. Orkade inte!

Får försöka få magen att förstå att den kompenseras imorgon då jag med min lilla veterangrupp på jobbet ska ut och käka efter jobbet. Jag ska bara vikariera en ViPR Athletic i Almedal först. Heh. Egentligen 45 min men vill inte låta pojkarna pimpla för många öl medan de väntar på mig. Har ju annars så begränsade möjligheter att hjälpa till med vikariat så när jag nu hade möjlighet kunde jag inte ignorera en kollega i trångmål.

Hungrig. Mat. Uppenbara dig.
Hygglo?

Sådärja

En av mina trogna deltagare på både ViPR och Combat undrade vad jag haft för mig igår och syftade på min icke-smidiga lekamen (och jag trodde jag dolde det så väl). 
Men det brukar ju vara så med träningsvärken. När man väl kommit igång känns den inte, för att efteråt KA-BOM återvända än jävligare. För varje steg smärtar benhinnorna i underbenen och likt en pensionär lär jag få ta stöd för att ta mig upp ur soffan där jag nu sitter. Tyck-synd-om-mig AB!Ajajajajajaj!

Har sådan djävulusisk träningsvärk. Kan förstå benen, men bröstet? Armarna? Känns super att köra pass strax samt imorgon.


Stadsjakten 2013

Det är inte många muskler som inte ömmar just nu hos tant och farbror Iglamyhr. Sex timmar av klättrande, springande, bollande, paddlande, hoppande och så vidare kommer garanterat att kännas både en och två dagar efter denna. Men oj vad roligt! Grymt initiativ av en kille och tjej som tyckte Göteborg behövde något kul att engagera sig i.
Registrering för drygt hundra lag där t-shirt, nummerlapp, armband och dricka erhölls. Inga andra färdhjälpmedel än kollektivtrafik så som buss och spårvagn var tillåtna. Johan hade sitt årskort medan jag klarade mig med ett dagskort.
Jakthövdingen figurerade ute på gatorna och kunde utmanas om man träffade på honom. Vi varnades dock för kusliga påföljder om vi förlorade. Nu träffade vi aldrig på honom när vi väl var igång så vi behövde inte fega ur.
 
Marlene, platschef i Partille och instruktör stod för grym uppvärmning. Med sin utstrålning och sitt engagemang visste hon hur hon skulle få oss grönklädda att röra på fötterna.
När starten så gick satt plastfickor med ledtråd och stadskarta i stängslet för alla att rusa fram att hämta. Femton ledtrådar som skulle leda till en plats där en utmaning väntade. Flera av ledtrådarna var riktigt svåra, exempelvis " "Bullshit!" Sade Robin Hood till Wilhelm Tell under den stora fotbollsturneringen." Den knäckte vi faktiskt aldrig utan andra lag avslöjade den sedan.
Vi började med att sprinta till Esperantoplatsen ("Stadensinternationellaspråktorg"), där Santa Maria sponsrat med ett kryddidentifieringstest. Dock var så många andra lag före så vi drog vidare. Med buss och fötter hamnade vi på andra sidan Göta Älvbron ("År 2020 kommer denna 910 m långa sak ersättas. Nedanför och österut hittar du bolaget.") Där var vi helt ensamma och en liten elbil skulle manövreras i slalom, backas och så mera slalom tillbaka.
Vi träffade på flera geocachare innan starten, bland annat en från Gråbo vi ofta stött ihop med tidigare. Därför var det föga förvånande att vi snabbt stötte ihop igen på nästa vi tog i ordningen vilken ledtråd endast bestod av koordinater. Där var dock en av de svårare utmaningarna enligt mig, lära sig tio tjeckiska ord!
 
Jag med mitt guldfisk minne hade aldrig klarat detta utan Johan, för som tur var fick vi ju hjälpas åt att memorera och rabbla upp dom. Vi började med fem var. Sedan blev det tre för mg och sju för honom, varav han satte åtta och jag två. Bedömaren var rätt schysst också tack och lov. Sedan blev det rask promenad till en fotbollsplan för att jonglera fotboll tio gånger, varannan träff. Om man inte klarat det efter tre minuter fick man gå vidare till nästa. Hade Johan fått jonglera med sig själv hade vi klarat det på en halv, men då utmaningen nu var fotboll och inte längdåkning gick det också därefter. Tre minuter senare gick vi vidare till fotbollsmålet, jag med värk i pannbenet.
Där skulle man träffa fem valfria markörer och samla ihop tusen poäng. 200 för de marknära och 500 för de höga. Den var ju överkomlig i alla fall.
Buss tillbaka till centrum och Gårda brandstation där vansinnigt snygga brandmän in tighta mörkblå t-shirts och rumpnära byxor tog emot och tilldelade uppgifterna.
Byxor, jacka, hjälm och syrgastuber. Upp till tornets fjärde våning för att läsa nästa uppgift och hämta en lapp. Ner igen och dra en docka en sträcka där jag knappt hann läsa instruktionen förrän Johan grabbat tag och dragit iväg. Jag fick lufsa bredvid som ett fån. Ny lapp och vidare till nästa. Med vatten från brandslang spruta omkull en kon ett antal meter bort. Ny lapp och sprint till ett bord med en fråga. Rätt svar gav ännu en lapp och så vidare till sista uppgiften där alla insamlade lappar skulle läggas i rätt ordning. Lätt som en plätt: Rädda - Larma - Varna - Släck. Grymt snabba hade vi varit vilket jag gillade att höra från brandmanskalendermannen.
Nästa anhalt blev Nordic Wellness anläggning på Olskroken och där blev det lång väntan. Välbehövlig vila dock efter brandstationen för NW:s utmaning knäckte oss rejält!
Tur att den anläggningen är så liten eftersom Johan fick bära mig mellan stationerna. Situps, jämfotahopp, burpees, chins och så det mest knäckande: Jägarvila, tillika stolen. Därefter var benen döda, borta, adjöss.
Spårvagn till Kviberg där beachvolley och klättervägg väntade.
Lång kö vid klätterväggen gjorde att vi drog till volleybollen först. Åtta träffar på eller i korgen på andra sidan. Fem bollar var sedan fick man kuta över till andra och prova därifrån. Efter några vändor fram och tillbaka var vi i hamn. Bort med värsta sanden från svettiga fossingar och så tillbaka till klätterväggen. Nio bokstäver högst upp på den långtgående "enklaste" väggen, mitt emot den på den enda suddiga bild jag hann ta i farten.
Bokstäverna skulle sedan pusslas ihop till ett ord, men tack vare deras sätt att fästa bokstäverna behövde vi inte klättra upp till allihopa, phuu!
Tillbaka till centrum igen och "De stora grodornas boende" som visade sig vara där Paddanbåtarna utgår. Där väntade en kajak i tre delar som skulle sättas ihop, paddlas runt ett mål och tillbaka och sedan tas isär igen. Johans del hade spruckit så han var duktigt blöt om rumpan när vi var tillbaka. I sådan lägen är det bra med svarta kläder för det rent visuella, hehe!
Nu började tiden rinna ut dock, så vi sprintade genom lördagsshoppande göteborgare rätt in i Nordstan där Johan, som gjort det förut, enkelt tog sig runt den lilla banan med Segway.
Tio utmaningar var ett krav för att få en officiell sluttid. Vi fick ihop nio, frustrerande nog på de sex timmarna vi hade till förfogande. Vi tappade dyrbar tid på Esperantoplatsen och väntan på en del platser.
En goodiebag fick vi alla som belöning i alla fall och stelbenta linkade vi i pensionärsfart tillbaka till bilen. När man väl slappnade sade benhinnor och vänster knä ifrån på skarpen. Alla kroppens muskler på det och vi var en synnerligen ynklig syn.
Man fick passa på att fylla på när man fick ofrivillig vila, innan utmaning, på buss eller spårvagn. Otroligt tur med vädret hade vi, kunde inte bli bättre.
Nu ska jag strax göra Johan sällskap i sängen. Ååh vad jag ska sova gott!

I väntan på ett uppdrag

Gårda brandstation i väntan på nästa uppdrag. Full utstyrsel och diverse utmaningar. En varm historia väntar.


Mer påfyllning

Innan Stadsjakten


Photobomb

Det cirkulerar mycket på nätet. Något som är poppis är dessa så kallade photobombs där både människor och djur dyker upp och mer eller mindre medvetet förgyller en bild åt ett lyckligt ovetande fotoobjekt.
 
Jag ser ännu ett antal av liknande ovanstående. Fnissar lite och inser så att jag själv fallit offer för detta. Drygt tre år sedan. Ack ja.
 

Till Anna i gbg

Apropå mysiga fick jag denna sexiga bild på Brorsan igår.
Har faktiskt inte sett honom bakom kaminen mera. Kan väl knappast bero på den eh, kraftiga benstommen?Denna morgon också
Gråbröderna

Bortse från röran typ överallt och fokusera på mysigheten där mitt i alltihop. 


Tyst i huset

Hämtade Lilltjejen på dagis och skjutsade henne till farmor och farfar i Mölndal där vi också bjöds på middag innan jag åkte vidare till Kållered. Lyx, lyx och mera lyx!

Kunde tyvärr inte filma dagens pass då vi inte hittade något stativ. Försökte tänka lite mer på tekniken och gör nytt försök på måndag. Kändes bra i kroppen i alla fall. Skönt!
Nu lite kvällsmål innan sängen.


God morgon!
Dumma mig

Ringde syster angående makens konferensbesök i huvudstaden. Får kommentaren: "Aron fyllde år igår".
Jag glömde min gudsons födelsedag. Så typiskt jag. Noll koll. Bättrar på eländet med att gissa fel på hur många år han fyllde. Pris till mig.
Glömmer vår bröllopsdag, glömmer till och med Johans födelsedag. Nej, det där med bemärkelsedagar är verkligen inte min grej.
 
Och se där, glömde för andra dagen bort att maila kvartalsbilderna till Hillevi. Har gått och lagt mig så nu orkar jag inte. Ja, klockan har knappt passerat nio jag vet. Igår slocknade jag någon gång efter åtta. Häpp!
 
 
 

Svettats

Fotosessionen i Majornas fina sal blev en svettig men kul historia. Ska bli spännande att se resultatet.


Knäck

Kollat igenom min film. Det var värre
än jag trodde, så typexempel på hur bra det är att filma och se sig själv. Pinsamt!
1. Sträck ut slagen för 17 gubbar!
2. Mina sidekicks som jag tyckte kändes bra liknar mer backkick. Illa!
3. Upp med armbågen i hook.
4. Descending elbows, hallå?!
Och då har jag inte ens gått in på coachingen. Nej, skärpning Linda!


Dokumenterat

Filmkamerorna ser inte längre ut som jag minns dom. Onekligen smidig, utan stativet då. Nu ska det över till dator för att sedan skickas till Johan PS som för andra gången ska utvärdera mig. Är inte särskilt nöjd med min prestation idag trots många härliga deltagare. Fick aldrig riktigt DEN känslan utan upplevde det mest som jag stod och skrek samma sak hela tiden utan finess eller nyanser. Vet inte om jag vågar se på filmen utan funderar bara på att skicka den och sedan ta alla kommentarer.
Kanske frånvaron av rätta känslan beror på oroväckande känningar i halsen. Lilltjejen är fortfarande hemma med Johan så föga förvånande om jag nu också åker dit. Vill inte!


Lite gårdag

Heter det så, "gårdag"? Gårdagen är nog det korrekta. Hm.
I vilket fall hänger fransarna fortfarande med men jag saknar att kunna gnugga mig sådär våldsamt i ögonen. En minikam eller nåt hade också varit användbart tror jag.

Mina ViPR-övningar funkade men jag får nog jobba generellt på tydligheten. Utrymmet i stora salen behövdes verkligen.

Lilltjejen har alltid tyckt om att hänga med till affären och nu är det ännu roligare.


Lite fantasi och en rulle senare...

Bring it on


Rustad för ViPR Athletic


Morr!

Datorn, uppkopplingen eller Facebook. Något eller allt fungerar riktigt störigt dåligt! Femtioelva försök senare har jag fått in bilderna från kvartalen på FB.
 
Som vanligt är känslan lite halvdan till nya releasen. Ny kick som är lite intressant till en skön combo. Gick inte igång på vare sig nummer sju eller åtta musikmässigt. Nåja, dags att börja plugga igen.
 

Fransarna

Vilket pillergöra, limma frans efter frans. Över hundra på varje öga! Hade aldrig trott att jag hade så många, för det syns sannerligen inte.
Men en timme senare har jag plötsligt nåt som faktiskt syns. Klart ovant!
När första chocken lagt sig är jag riktigt nöjd. Kan bli en vana detta.


Snart kör vi!

Och jag har extra ögonfransar att köra med! Provar keps som svettskydd.


Veckans första nattning

Så var det fredag igen och den återkommande frågan vart veckan tog vägen. Sommarvärmen ska göra comeback i helgen så tog en skön promenad ner till Vallen efter middagen. När Johan är där och tränar tjejerna brukar vi gå ner och så liftar vi hem, uppför alla backar. Hoho!

Efter att ha vabbat nästan tre dagar har Johan nu åkt in till stan för att se på landskampen på någon sportbar med Andreas. Imorgon bitti kör han igång innebandyn igen så jag stoppar Ronja i Saabis och så växlar vi bilar på Hisingen. Jag ska ju prova ögonfransförlängning! Därefter ska jag köra kvartal på Lindholmen, mycket lämpligt. Kommer bergis glömma av mig och dra mina lindade händer över ögonen så som jag brukar för att slippa svetten. Snacka om bortkastade pengar då, men det fanns inte många tider att välja på. Just det, får inte glömma att ta ut pengar tills dess. Och innan det kolla upp hur mycket jag faktiskt ska ta ut. Personalrabatt tack vare Nordic Wellness, bra det. Annars vete tusan om jag provat. Undrar om jag kommer att känna mig lika naturlig som jag gör i högklackat? Imorgon vet jag.

Nästa combatrelease ska bjuda på en ny nedåtriktad kick, men som vanligt hoppas jag på bra musik. Ska filma en av mina klasser också då det är dags att utvärderas igen. Det var ju något år sedan sist, då på Angered och än en gång av kollegan Johan. Eftersom han inte kan vara med får jag filma. Bök.
Vill dock ha det gjort innan nya releasen så jag får köra en koreografi jag är van.

Ser fram emot söndagen och Athletic där jag finulat på lite nya övningar. Får se hur de funkar.


Göttigt

Denna dagen började betydligt lugnare trots mail från både sen kväll och tidig morgon (sover aldrig chefer?).
Dock brakade allting ihop under sista timmen så jag mer eller mindre flydde när klockan passerade fem. Gott att ha sitt andra jobb som ursäkt, ett jobb där man kan avreagera sig.
Många deltagare idag och flera nya varav en kille som hävdade att han var nära att spy på slutet, men tyckte det var skitkul. Sånt gillar vi!

Eftersvettas och slappnar av. Möte imorgon bitti som medför att jag kanske får plocka fram jobbdatorn igen. Hade dock varit gott med lite middag.


Lite avis faktiskt

Pigg tjej som bara snorar och hostar lite under dagen. Men när hon lagt sig för att sova hostar hon så hon spyr.
Följdaktligen är Johan hemma också denna dag och då åker de till Borås djurpark med farmor och farfar.
För ovanlighetens skull är jag lite avundsjuk.
 
 
 

Perspektiv Linda. Perspektiv.

Efter en riktigt jävlig dag på jobbet är det så roligt att komma hem till detta. Vart tog spa-friden vägen?


Mm, säng!

Duktigt trött i ögat. Känns som jag avverkat en hel arbetsvecka när knappt halva har gått. Fortfarande mörkt när man åker till jobbet nu och temperaturerna kryper nedåt. Hösten står runt knuten.
Johan fick lämna jobbet tidigare för en förkyld Lilltjej vilket innebar att jag kunde stanna längre på mitt.
Nu återstår bara dagens sista sysslor på min gård, hoho. Avslappning för hjärnan efter fullspäckad dag. Johan blandar med lite Candy crush och Tower Defense. Några andra förslag på lättsamma tidsfördriv?


Mums

Mer stel i benen idag efter spontanjoggen i lördags. Hade bra energi ändå vid dagens combat som resulterat i den där riktigt sköna känslan efteråt. Helt slut men ändå så pigg.


Back on track

Morgonen började ju med frosserifrukost innan mera lyxande i poolområdet som jag nästintill hade för mig själv. Sedan var det dags för den där 75-minutersbehandlingen med ett namn som påminde om Harakiri. Ännu en finlemmad tjej men med fast handslag. Någon form av peelingkräm applicerades och så fotmassage med akupressur. Fötter är nog bland det mest otäcka jag vet så att någon kan vilja arbeta med att ta på andras dagarna i ända går över mitt förstånd. När jag bara kan släppa stressen över att någon annan ska utsättas för mina fötter, så är det ju fantastiskt skönt med fotmassage. Men det där att trycka på olika punkter ger jag inte mycket för. Det kändes knappt. Återställa energibalansen i kroppen? Pfft! Och vad var det där duttandet med fingertopparna kring vristerna? Blev ett tag nästan stressad av de långsamma och lätta rörelserna, men så tog hon på scrubbingvantarna och då kunde hon ta i minsann! När jag väl var skinnflådd avslutade hon med det där smöret och en ryggmassage som bjöd på lite kraft i alla fall.

Doftande av japanska körsbärsblom, oljig och len som en bebisrumpa var det så dags att lämna semesterläget och landa i instruktörs-pusha-peppa-tagga-läget igen. Något stel i benen efter gårdagens infall men inte så illa som jag fruktat. Deltagarna är så himla duktiga och det är så roligt att se hur de verkligen kämpar och pressar sig till sitt yttersta.

Imorgon är det måndag och ny arbetsvecka. Snacka om att komma tillbaka till verkligheten.


På väg hem igen

Lunchstopp på Laxbutiken i Ljungskile. Jäklar vad gott!


RSS 2.0