Veckans första nattning

Så var det fredag igen och den återkommande frågan vart veckan tog vägen. Sommarvärmen ska göra comeback i helgen så tog en skön promenad ner till Vallen efter middagen. När Johan är där och tränar tjejerna brukar vi gå ner och så liftar vi hem, uppför alla backar. Hoho!

Efter att ha vabbat nästan tre dagar har Johan nu åkt in till stan för att se på landskampen på någon sportbar med Andreas. Imorgon bitti kör han igång innebandyn igen så jag stoppar Ronja i Saabis och så växlar vi bilar på Hisingen. Jag ska ju prova ögonfransförlängning! Därefter ska jag köra kvartal på Lindholmen, mycket lämpligt. Kommer bergis glömma av mig och dra mina lindade händer över ögonen så som jag brukar för att slippa svetten. Snacka om bortkastade pengar då, men det fanns inte många tider att välja på. Just det, får inte glömma att ta ut pengar tills dess. Och innan det kolla upp hur mycket jag faktiskt ska ta ut. Personalrabatt tack vare Nordic Wellness, bra det. Annars vete tusan om jag provat. Undrar om jag kommer att känna mig lika naturlig som jag gör i högklackat? Imorgon vet jag.

Nästa combatrelease ska bjuda på en ny nedåtriktad kick, men som vanligt hoppas jag på bra musik. Ska filma en av mina klasser också då det är dags att utvärderas igen. Det var ju något år sedan sist, då på Angered och än en gång av kollegan Johan. Eftersom han inte kan vara med får jag filma. Bök.
Vill dock ha det gjort innan nya releasen så jag får köra en koreografi jag är van.

Ser fram emot söndagen och Athletic där jag finulat på lite nya övningar. Får se hur de funkar.


Kommentarer
Postat av: Elin

Härliga bilder på er!! :)

Spännande att se vad du tycker om fransarna! Mycket ovanligt i början när vinden fladdrar i fransarna men man vänjer sig :) de tål dock mer än man tror men att gnugga sig i ögonen är kanske inte så bra! 😉

2013-09-06 @ 20:27:54
Postat av: Linda till Elin

Åh du har provat? Men vänta nu, vind i fransarna?? Låter inte alls helknasigt. Nu blev det snäppet intressantare!

2013-09-06 @ 23:19:12
Postat av: Elin

Japp, provade första gången innan sommaren och fyllde på ett par omgångar! Har en från Noels föräldragrupp som gör så testat hos henne. :) Ska dit nästa vecka och göra igen, blev ingen påfyllning vid semestern och sist var hon sjuk så snart ska jag få vind i fransarna igen ;)

2013-09-07 @ 09:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0