Gör om gör rätt


Ofta är ju en själv den värsta kritikern men idag sög jag verkligen. Helt klart ett av mina sämsta pass både på coachingen och koreografin. Har aldrig gjort så många fel - någonsin. Så hett tips: Åk inte på semester till dagen innan du ska köra första gången, om du inte har möjlighet att plugga ordentligt medan du är borta!
Nej, det här passet glömmer vi och gör om, gör rätt på torsdag. Nu har jag ju fått köra igenom det ordentligt i alla fall. På torsdag får jag dessutom sällskap av Jessica som vikarierade för mig förra veckan. Hon ville inte köra releasen själv så vi kör den en vecka senare istället. Kul!

På jobbet börjar det bli mycket igen. Många olika trådar/uppdrag som sliter och drar. Visst är det kul på ett sätt men det blir ju med armbågen lite här och lite där istället för ordentligt någonstans. 

Har i alla fall fått stöttning från både uppifrån och kollegor gällande förra veckans händelse. Ändå hade man den lilla rösten på axeln under dagen som lade andras ord i förbipasserandes munnar: "Där går hon, hon som orsakade allt!" Men liksom dagens combat-vad-det-nu-var, så är jag själv min största fördömare.
Det är bara att komma igen, göra om göra rätt och göra ännu bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0