BC release 57 Kållered

 
Väldigt välfylld sal med många nya deltagare. Kul!
Fick för första gången träffa Jessica som hjälpte mig förra veckan. Väldigt go tjej och rolig att teama med. Gillar de som vågar bjuda på sig själva och inte ser sig och sin combat likvärdig en gravallvarlig kung-fu mästare.
 
Jag var lika delar nervös och revanschsugen efter måndagens katastrofpass och även om det blev någon miss här och var är jag ändå nöjd. Jag kom upp till min vanliga release-standard får jag väl säga. Lite synd att det är så tajt mellan passen så det inte finns tid att gå igenom lite teknik innan passet. Nya "thunder-kicken" skadar ju inte att visas i lugn och ro till exempel. Särskilt tillsammans med evasive-kicken.
 
Nu blir det att börja nojja lite inför söndagen då jag ska plocka fram ViPR-koreografin igen. Lite enklare är det ju då det inte synkas till musiken på samma sätt, men det är ju bra att i alla fall komma ihåg hur blocken ser ut.
 
Nu är det fredag och utbildning dag två står för dörren. Men först en rejäl frukost! Vågar inte erkänna vad "middagen" bestod av igår....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0