Nytt hela vägen

 
Urk, idag var det segt att kliva upp! Ungefär som att man inte fått sova ordentligt på ett halvår.
 
Det blev ju faktiskt en chans till lite shopping när vi var i Portugal. Endera dagen åkte vi in till Faro för lite stros i gamla delen av staden. Därefter blev det modernare omgivningar i deras stora köpcentrum. Jag hann in i två butiker innan min egentid var slut, så det var två lyckträffar då jag hittade något för mig i båda två. Kändes lite bissart att stressa igenom hyllorna med svetten klibbande i värmen (mesig luftkonditionering) och prova kläder (ännu svettigare) för svensk höst och vinter.
Byxorna är ganska tjocka vilket passar bra nu och sköna som ett par åtsittande mjukisbyxor. Jag må vara lika intresserad av mode som en gråsten men tajta byxor och gympadojjor får jag ändå inte riktigt att gå ihop. Noterade att personalen i butiken hade alla likadana skor, rätt passande till avsmalnande byxor och lagom "tjejiga" för min smak. Turen var med mig då de sålde skorna i butiken!
 
Lite av ett spontanköp blev det, men är ganska nöjd ändå. Den här typen av skor bli aldrig lika bekväma som ett par gympaskor, det är bara att inse. Men det ska vara en som jag för att nästan känna sig överklädd i ett par sådana skor!
 
Leopardtrycket på tröjan fortsätter till ryggen vilket gjorde att jag föll för den. Rena mjukismaterialet där också. Tacksam för att min arbetsplats inte har så hård klädkod.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0