Done!

I did it! Utan varken svimning, kiss i byxorna eller svett på överläpp överlevde jag presentationen. Vågar till och med påstå att det gick bra! Får revidera föregående gällande chefens chefs chef med kollegors närvaro. Det var visst bara chefens chefs chefs chef och hennes kollgor samt hennes chef (THE chef) med två sidospårschefer som var med på denna nivå. Den där kursen i retorik vete tusan om jag applicerade mycket av. Det jag fått med mig av min mentor hjälpte mig dock på flera plan. Min inbyggda superrespekt för auktoritärer har mattats på så sätt att jag inte ser dom som fördömande allvetare som gärna testar, pressar och sätter dit underställda. Vet inte vart jag fått en sådan syn ifrån, men den förvandlade mitt ego till lusnivå och hjärna till mos. 
Att umgås med mentorn och genom honom träffa andra höjdare har min uppfattning ändrats och jag vågade acceptera utmaningen att göra denna presentation. Att våga lämna min bekvämlighetszon har också pushats av mentorn, för det är ju ändock så enkelt faktum att det utvecklar. Man växer av insikten att man vågade. Även om resultatet kanske inte alltid är som man förväntat, planerat eller velat (är det sällan för överambitiösa som jag), så är ändå vetskapen att man gjort det tillräcklig. 
Vet knappt hur jag hamnade i det forum som nu resulterade i just detta tillfälle men det ger spin-off effekter. Ska presentera i andra forum, hålla i yttrerligare workshops. Utan att haft för avsikt breddas mitt kontaktnät. Min lilla IT-bubbla jag länge funnit så trygg och bekväm har vidgats och släppt in nya områden, nya möjligheter som jag visste fanns men saknade intresse för. Vet inte om det finns något nyvaknat intresse, utan nöjer mig med här och nu. Att jag vågar och faktiskt överlever. Sedan får jag se vart det leder. Hittills har det fört mig hit och det känns ju rätt bra. 
 
Som en form av belöning är skatteåterbäringen på väg. Nästan så jag får fira denna personliga milstolpe med ett par nya träningsskor. När skinnet börjar släppa under trampdynorna är det läge för nya. 
Fick koreografiträna i stora salen imorse. Betoning på stor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0