Nya kompisar


Jepp, det bidde ett par skor! Dålig erfarenhet av Reebok men dessa kändes väldigt bra i butiken - som de oftast gör. Riktiga testet kom timmen senare och då kändes de inte alls lika bra. Blev snabbt öm i trampdynorna. Kanske det bara handlar om att vänja sig då dessa är mjukare och något högre då det faktiskt är löparskor och inte fitness. Får ge dom några chanser till i alla fall. De är ju snygga om inte annat.
 
Får ju avslöja att Johan fått nytt jobb! Intervju igår förmiddag och samtal på eftermiddagen att han var välkommen redan på måndag! Transportansvarig eller vad det nu kallas hos Poolkungen, hoho! Grattis min Oo! Han har ju varit arbetsbefriad knappa tre (två?) veckor sedan hans gamla jobb flyttade till Malmö. Sökt en hög nya utan ens en intervju men uppenbarligen är det kontakter som gäller då en fotbollstränarkollega som jobbar där tipsade om denna tjänst. Kul!
Så när han gick och shoppade loss i stan idag blev jag också sugen. Blev faktiskt ett par skor till. Ett riktigt spontanköp som jag får låta Johan avgöra om jag ska behålla eller inte. Okej, en tröja också!
 
Glest på de flesta pass nu i tider av skolavslutningar och efterlängtad sommarvärme. Tjugo grader och strålande sol när man lämnade kontoret. Najs!

Kommentarer
Postat av: Anna W

Grattis till Johan! Så klart man (och fru) måste shoppa efter ett sånt besked! :-D

2015-06-11 @ 21:09:20
Postat av: Linda till Anna W

Eller hur? Det är ju bara logiskt! XoD

2015-06-12 @ 15:22:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0