Kvällspul

Lilltjejen har lagt sig med sin padda för kvällen. Johan är på match i Påvelund med sina tjejer. Jag sitter i fåtöljen med Lilla Grå intill och jobbar lite. Tog min löprunda på morgonen som resulterade i min bästa kilometertid hittills.Kände av knäet mer denna gång så måste se till att jag håller fotisättningen framtill ordentligt.
Och apropå personbästa så langade PT-Johan på så jag tog nytt personbästa i marklyft igår. Fyra eller fem repetitioner med 37 kilo vilket i mina öron låter ynkligt lite men han verkade nöjd. Kanske med tanke på mitt utgångsläge. Samt att jag redan kört fyra(?) set innan. Själv har jag ingen aning om vilka vikter han hänger på eller utsätter mig för. Det är ju så jag vill ha det, någon som säger vad jag ska göra och hur så jag bara kan köra på. I vilket fall var det jobbigast för underarmarna som inte ens förmådde be om nåd. De bara dog. Skrikande.
 
Försökte att inte ha dåligt samvete när jag lämnade den kokande mailboxen för att tillbringa förmiddagen med mentorsträff. Eller PU som vi internt döpt om det till nu när själva mentorsprogrammet är slut. Personlig Utveckling. Det blev körning av XC90 och som vanligt givande samtal. XC90:n är onekligen en rätt trevlig bil och riktigt bra stereoljud! Dock är den lite för mycket för min smak. För stor, för flådig, för mycket "titta-vad-mycket-pengar-jag-har". Och det är ju det som är meningen med den också. 
 
Hm, av någon anledning missade jag att publicera så gårdagens blir idag. Nåväl, kompletterar lite när jag fortfarande sitter hemifrån och jobbar denna morgon. Ska på cellprovtagning och samtidigt passa på att byta spiralen. Trodde jag skulle tycka det var obehagligt att ha en sådan på plats i kroppen så lång period i taget men det visade sig ogrundat. Otroligt skönt att slippa piller eller andra alternativ!
Ingen combat i Kållered idag. Lite snopet upptäckte jag att det inte var något i schemat och en fråga senare bekräftade att sommarschemat börjat där combaten var borttagen. Inte så förvånande där vi inte är något jättegäng och jag hade också tänkt be om ett uppehåll under min semester. Nu blir uppehållet lite längre bara och kommande veckor passar det också bra då Johan måste jobba och svärföräldrarna inte kan hämta.
Blir nog ett löppass imorgon bitti i vanlig ordning. Känningen jag ännu har i knäet sedan igår har gått över till dess. Så det så.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0