Nästa helgslut

 
Japp, ännu en helg är passerad. Tog en tur ned till garnisonen och Volvos område för att se in-port racet. Mycket folk och klent med vind. En okej liten utflykt som efteråt kändes i skinnet trots det rejäla molntäcket. Efteråt lämnade vi Johan i stan för GAIS-match medan vi tjejer drog hem och lökade.
(Liten tjej och Liten Grå)
 
Med en lika mulen söndag fick det bli städdag för hela slanten. En försenad vårstädning skulle man kunna kalla det där till och med dammtrasan fick komma fram. Också akvariet fick sig en ansiktslyftning. Hade nästan glömt att glaset kunde vara så klart. Trevligt.
Det var ju så gott som en vecka sedan jag körde combat så fick lite sista-minuten stress för koreografin inför eftermiddagen i Frölunda. Dock gick det bra, lika skönt som oftast. Elin som ska vikariera för mig när jag är i Luleå var med och tillsammans med stammisen Maria kände vi på några gamla sköna låtar efteråt. 
Jag och Elin siktar på att teama när jag vikarierar en torsdagsklass för Rebecca. Temat blir sommar så ska plocka fram en svettvänlig sommaroutfit. Bikini hade onekligen varit luftigt och svettvänligt men huga vad läskigt helfel. Tänk den synen!
 
Imorgon är det sista veckan innan semestern. Jag som inte är känd för att hoppa av glädje av att vara hemma och underhålla Lilltjejen ser med viss bävan fram mot det fyra veckorna. En tillbringar vi uppe i Luleå och de resterande tre blir det till att försöka hitta rätt inställning och aktivera oss. Phu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0