Helgslut

Har ju lovordat och omtalat honom åtskilliga gånger här och länge velat få oss på bild utan att våga fråga. Men till slut så: Får jag presentera min mentor, Sven! Min mentor som låtit mig se, uppleva och utvecklas så mycket. Japp, han var med på min combat i Frölunda idag, vilket var otroligt roligt och gjorde mig extra nervös! Inte direkt att han skuggade mig på jobbet men väl mitt andra jobb och vill då såklart visa mig från min bästa sida. Koreografin satt så gott som felfritt och kroppen kändes bra så är nöjd med min insats. Gott att köra igen också efter hela två dagars träningsuppehåll, hoho! Riktigt bra med folk idag också jämfört med förra veckan, trots det strålande sommarvädret på utsidan. Den nya releasen i kombination med midsommarfrosseri kanske?
Avnjutit det fina vädret med att, öh, storhandla. Och tvätta och städa båda bilarna. Det var verkligen på tiden.
 
Tandborstning i midsommarsolen, krabbfiske, Legobyggande och mys i fåtöljen. Lägg till gräsklippning, tvätt, sedvanligt röj samt ovanstående stycke och de senaste två dagarna är summerade. Två veckor kvar till semestern. Johan har ju med sitt nya jobb ingen semester, högsäsong som de har under sommaren, så jag har nu bokat resa till Anna i Luleå för mig och Lilltjejen. Senast Ronja och I träffades var de i krypstadiet! Ska bli väldigt spännande och roligt både att resa med Ronja och träffa Anna med familj igen!
 
Bläddrade bakåt i bloggen och hittade Anna och I:s senaste besök. Slutet på maj 2011, Ronja fem månader alltså.
Fastnade lite där bland inläggen, så roligt att ha bloggat så länge och se alla bilder man sparat. Jag hade definitivt roligare selfies förut. Snart åtta år har jag bloggat nu! Måste ta tag i ambitionen där jag sparade och publicerade första året. Tänk om blogg.se skulle stänga ned eller något hände så allt försvann, det vore ju en katastrof! Så mycket skivet, så många detaljer och händelser man annars glömt. Så många terapeutiska inlägg med peppande kommentarer. 
Det må vara skralt med innehållet på sista tiden men jag känner inte att jag kommer att släppa bloggandet än på ett tag. Tids nog kommer kanske den där tiden jag behöver för att finna ro och inspiration för mera kvalitativa inlägg. Tills dess får det vara ok med triviala vardagsskildringar och träningsknarkande. 

Kommentarer
Postat av: Anna W

Vilka charmtroll!! Ja, våra små menade jag såklart! Det ska bli superkul att få mysa på med er! :-)

2015-06-21 @ 23:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0