Tisdagsvärme

Reflekterade över att det är midsommarafton nästa vecka. Känns inte riktigt så. När man sent omsider lämnade kontoret kändes det dock som en första riktig sommardag med strålande sol och tjugo plusgrader. Johan har tagit tag i målningen av gavelsidan. Jag körde en handfull brädor. Sedan tyckte jag att jag gjort mitt. 
Drog lite ogräs och finulade i trädgården istället. Skönt efter en heldag på kontoret. När det börjar dra ihop sig mot semestertider ska alla ha undan så mycket som möjligt. Kalendern håller nästan på att explodera.
Lilla Grå må se liten och snäll ut men drog in en liten tilltufsad varelse i huset till Johans förtret. Det slutade dock väl och den kom helskinnad ut, endast några fjädrar fattigare. Kopparödla och Bofink. Får se vad fler polare som bjuds in innan sommaren är över.
Jag har i alla fall fått hem mina nya träningsshorts! Mina tappade kilon har resulterat i att några av de gamla nu är på tok för stora. Ett faktum som höll på att resultera i lätt genant läge vid senaste releasen i Frölunda. Apropå Frölunda blir vi tre i där till releasen. Till Partille och Kållered blir jag som vanligt allena när nya tillskottet Sandra inte kan denna gång.
Såg någon artikel eller liknande fladdra förbi i FB-flödet vilkens rubrik var "Att vara vältränad betyder inte att man är hälsosam", eller liknande. Är det folk som tror det? Jag är väl ett typexempel på att vara hyfsat vältränad men inte ett dugg hälsosam. Att vara hälsosam innebär för mig hela paketet. Förutom det självklara att inte röka eller snusa, ett sunt och nyttigt födointag. Och det är det där födointaget jag inte uppfyller det hälsosamma kriteriet särskilt väl. Jag må ha lagt av med juicer och läskedrycker men det var endast på grund av tandläkarskräck. I och för sig bonus i form av en sorts hälsa för tänderna. Annars är det halvfabrikat hit, oregelbundna måltider dit och tallriksmodell vadå? Käkat jordgubbar med grädde och socker som middag de två senaste dagarna. Varma mackor idag. Som sagt. Egentligen underligt att jag känna mig så stark och energifylld när jag tränar när man tänker på den mediokra bränslekvaliteten. Inte så konstigt kanske att jag fallerade vid blodtappningen på grund av för lågt blodvärde.
 
Imorgon är det dags att presentera för IT:s högsta. För att få lite perspektiv på min obetydlighet i sammanhanget så innebär det min chefs chefs chefs chefs chef. Och hans närmaste underchefer som då är min chefs chefs chef och hennes kollegor. Jag ska försöka att inte kissa på mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0