Tomt


Så var det tomt. Hej då huset. Knödde bilen och fick iväg allt till tippen på de två vändorna jag hade. Mycket gick till återvinningen som tur var. Gamla foton på moster Rose-Marie och människor jag inte har en aning om namn eller släktskap. Fulla frysen med oöppnade spenatförpackningar, lunchlådor och gamla kanelbullar, adjöss med allt. Man kollar rum efter rum en tredje, femte gång. Till slut är man blind - upptäcker grejer den sjätte vändan, duschdraperi, gardiner, dörrmattor och rengöringsmedel. Av någon anledning har man selekterat när man gått sina vändor, inte insett eller förstått att allt ska väck. Inget kan lämnas kvar till senare eller åt någon annan. Bort ska det!

Det var vemod när jag till slut stängde dörren. Mentalt har jag redan gått vidare så sorgen har gått över. Ett kapitel är avslutat och jag har påbörjat ett nytt.
Måste likväl tillbaka ännu en gång. Glömde bilens bagage"gardin" då jag lämnade den innanför ytterdörren för att frigöra utrymme. Blind som sagt.

Grejat vidare i lägenheten. Packat upp ännu några lådor och börjat peta på Ronjas. Denna veckas ledighet från jobbet var verkligen välbehövlig. Fattar inte hur jag skulle ha fixat det annars.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0