Endorfiiiiiner!

Ibland kan det bara bli så bra! Kommer till anläggningen, packar upp träningsväskan och inser att träningstoppen (stavar man med två p??) jag valde till denna dag är en sådan utan inbyggd bh. Jag behöver alltså en fristående sådan, men hade jag packat ned någon igår? Nej. Okej, jag må vara bystig som en garderobsdörr, men ändock tillräckligt för att det ska vara obekvämt att köra ett combatpass utan. Men. När jag slog ihjäl tid på Frölunda torg innan passet så nyttjade jag presentkortet som jag haft liggande i handväskan i månader, och köpte just det, en sportbh! Endast 150 spänn för en top (här ska det vara ett p va?) från Casall för 400 blev det tack vare mitt vikarierande på andras klasser! Det tyckte jag var nice! Och vilken flax!


(Jag drar inte alls in magen! Och att nävarna hamnade precis vid kärlekshandtagen är en ren slump!)

På vägen hem full av sköna endorfiner, pigg och samtidigt avslappnad efter en grym klass! Mycket folk idag och eftersom de flesta varit med ett tag nu på denna koreografi var de med jättebra! Låt sex är ingen lek med alla esquivas och utfall, men de höll i och gjorde alla djupa och bra! Ajaj vad den känns i benen!
En mil senare är jag fortfarande full av sköna endorfiner, inte så pigg men väldigt avslappnad! Det var en synnerligen tung träningsväska att bära in från bilen! :o)


Oo har redan gått och lagt sig, men jag måste bara visa den syn som mötte mig på Frölunda torg!
Massor av kvalitetspussel till 40 procent! Ååh vad längesedan vi pusslade nu! Jag kunde ju inte låta bli och gick in och dreglade. Jag skulle ju vilja lägga ett jättepussel någon gång på minst 6000 bitar, men var ska man hålla till? Man behöver ju lite yta om man säger så. 1000 är ganska lagomt för köksbordet och tar inte så lång tid heller. Stod en stund med tre olika pussel i famnen innan jag behärskade mig och bara köpte ett. Ett litet "helgpussel" på femhundra fick det bli. Jag inser ju att vi inte har tid eller plats att låta ett större pussel ta upp köksbordet under den tid som vi skulle behöva för att färdigställa det med en timme en helg och en halvtimme en annan. Fast i och för sig har vi ju lagt några tusenbitars på en helg. Hm, varför köpte jag inte det också då!?

Avslutningsvis en närbild på barnen, varav den vänstra varit så gullig att placera en spya på mattan precis så man fick den mitt i synen så fort man klev in genom ytter-dörren. Välkommen hem liksom. Nåja, då hittade man den i varje fall och inte som somliga kräkhögar som man hittar ihoptorkade i nåt hörn eller i värsta fall under foten när man kliver i det. Mums.
Även om det var tveksamt om hon förtjänade det, så fick hon och snälla Maja frossa i det sista av mjukosten. Det var väldigt uppskattat!  
Men nu ska det sovas!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hmmmm..känner igen platsen på den översta bilden, IGEN ;) Ingen sushi denna gång dock ;)

2010-03-11 @ 22:58:02
URL: http://www.gbgnattliv.se/jenny
Postat av: Linda till Jenny

Hehe, nej denna gång hade jag faktiskt käkat egen matlåda innan, du vet sådana som du också fixade så grymt häromdagen! ;o)

2010-03-12 @ 07:24:19
URL: http://tashmiras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0