Soooommarlo....nehej.

Så var det sista timmarna av den långa (men känns inte så), sommarledigheten. När man tänker efter dock så har man ändå hunnit med en del, och framför allt det omvälvande att bli sambo igen!
Var ute i skogarna bakom Botaniska hela dagen igår för faunistik, som bitvis var väldig seg, men nu skiljer jag i alla fall på en Kålfjäril och en Citronfjäril, kolla bara på hur de håller vingarna när de sitter ner! :o)
Myggigt och jäkligt var det inne i skuggorna, och gråsuggor finns det GOTT om!
 Fin va? Lyft på en gammal stam och det kryllar av dom! Helst i en lövskog med rejäl förna...

Johan åkte på bröllop nere i Onsala, och jag tänkte hålla mig vaken tills det var dags att hämta, men tji för det. Sov som en sten när han ringde, och han var förundrad ända tills idag över hur jag lyckades hitta dit. :o)

Var en sväng till Ikea idag igen och inhandlade en lådhurts att ha skrivaren på, samt behövliga lådor att dumpa diverse grejs i. Blev riktigt bra, samt två hängmojänger i badrummet där mina svettiga träningskläder kan hänga till all sköns beskådning. En magnetisk whiteboard för alla mina magneter tronar på väggen i arbetsrummet (blev nästan ingen yta kvar), och en klocka som skulle både kunna stå och hänga på väggen. Men icke, jag måste ha fått tag på stå-modellen, för vill jag ha upp den på väggen är det dubbelhäftande tejp som gäller, och jag tror inte Johan är så pigg på sådan på sin tapet.

Var till Ullevi för andra gången i mitt liv med Johan för att beskåda Helsingborg-Gais. Vi mötte upp Elin och Andreas, vilket var skoj, då man fick någon intill som liksom jag kan finna mera nöje av att titta på det som händer utanför planen ibland :o) Novis, eller hypernovis som jag är i fotbollsvärlden ska jag väl vara vaksam på hur jag uttrycker mig, men jag tyckte matchen var rätt seg. Gaisarna var väl inte så vidare lysande? Men vad vet jag?
Vill verkligen bjuda igen till Elin och Andreas nu när det börjar bli ordning här hos Johan...öh, oss. Men så är ju Andreas hyperallergisk mot katter! Vad göra? Jag kan ju inte se att de aldrig kommer hit, men allergin är ju inte något som kommer och går precis. Hm...

Fick mess från en förkyld Jennie som undrade om jag kunde ta hennes Combatpass imorgon i Kungälv. Självklart! Blir lite flängande, men det är ju bara att vänja sig. Jag är bara så osäker på hru man ska beräkna restider och sådant, i och emd jag måste igenom tunneln. Det knasiga imorgon är bara att vi ska vara en heldag i Kungälv för någon form av trivseldag med personalen, och jag kan åka direkt dit, men jag måste ändå hela vägen upp till Stenungsund, för att jag glömt att vattna Thomas blommor!! Jag skulle ha gjort det i torsdags, men gjömde bort det totalt i min städstress, och han kommer hem på tisdag...:oP Jag hoppas verkligen inte att det ser ut som en blommassaker hos honom nu!
Så upp till Stenungsund imorgon bitti, sen tillbaka till Kungälv och det sociala tidsslöseriet, ner till Lindome, och sen upp till Kungälv igen. Nej, jag har verkligen ingen lust att sitta och nöta någonstans i Kungälv i flera timmar i väntan på passet!
Jag hade chans på ett pass på Hisingen på onsdag, men var för sent ute. Det gäller att vara först till kvarn, så jag får vara som en igel på Intranätet! Kanske lika bra förresten, då det verkligen blir full fart första veckan. Tjörn runt går ju av stapeln till helgen, så det blir två långa pass där, plus combat och faunistik på torsdag. 

Kommentarer
Postat av: Elin

Tack själv för en trevlig match! Eller trevliga iaktagelser vid sidan av :)
Vi får ju testa om det funkar med katterna när ni är installerade! Ibland så har det funkat, och vi kanske kan ha lite tur med dina katter! :)
Kram Elin

2007-08-14 @ 20:05:09
URL: http://elinapelina.blogg.se
Postat av: Linda

Vi måste ju få bjuda tillbaka, och så hoppas att det funkar bättre med mina flickor! *hoppashoppas*

2007-08-14 @ 20:31:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0