Nära nu...

Sitter och slappnar av efter dagens combat-pass. Få deltagare idag, men desto mera plats att röra sig på! Man kan ta ut kickarna ordentligt och röra sig rejält i sidled. Kul! Ska kolla om något mera närliggande Sportlife kör Combat som jag kan köra på efter flytten. Det vore ju kul med minst två pass i veckan.
Har packat mera kartonger och röjt i garderoben. Flera kassar med både kläder och skor! Inte klokt vad man samlar på sig! Det är bara att göra sig hård. Har man inte använt det på över ett år är det bara att inse att man aldrig kommer att göra det. Då kan någon annan få mera glädje av den.

Stackars Johan får aldrig vila! Direkt efter jobbet satte han igång att lägga golv i min blivande garderob. Sen stack jag på botaniklektion i tre timmar. När jag kom tillbaka var han helt klar! Hade varit och köpt Elfas hyll- och häng-system och monterat upp allting! Så jag kunde börja packa upp de kläder jag flyttat ned! Wee! Min blivande sambo, du är bäst! Hoppas du har skoj på din kick-off ikväll!

Maja ligger och kråmar sig i knäet. Jag misslyckades att fixa vakter till lördag. Helt enkelt hopplöst! Jag vill verkligen inte jobba, det räcker med fredagen! Jag vill slutföra flytten så mycket som möjligt nu så jag kan börja bo in mig ordentligt i Lindome.

Nu vill Fia också ha plats i knäet...blir lite knepigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0