Söndag

(null)
Ååh vad skönt det är att kroppen är tillbaka! Gött gäng som vanligt som fick svettas till min mix för sista gången. Nästa söndag är det nya releasen så nu är det bara att trycka in alla låtarna.

Hämtade min Lilltjej efteråt som kom tillbaka från deras cup i Norge, nöjda med sina dagar trots att hon inte fick spela och utslagning i kvartsfinal. På vägen till Johan där hon skulle packa om fick vi syn på en igelkott vid vägen som stressade längs en tomts höga cementerade kant. Lustigt nog rullade den inte ihop sig när den plockades upp,  söt! Det var flera år sedan jag såg en igelkott!
(null)
(null)

Testade ett nytt spel av samma skapare som "Architects" som jag tyckte var roligare. Lite mer aspekter och tog lagom lång tid där det andra går enligt mig för fort. De tre omgångarna vi körde igår tog nog inte ens en timme.

Vaknade med huvudvärk, en konstig huvudvärk där också hårbottnen smärtade. Tycker det är så underligt att jag ofta har värk på morgonen. Oftast går den över eller lättar under förmiddagen men denna kväll är den nu tillbaka och jag tycker allt att jag druckit tillräckligt efter passet. Störigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0