Självömkan

(null)
Lite halsont under dagen blev märkbart värre under kvällen medan jag slapp-läste i fåtöljen. Däckade i sängen med rakblad i halsen och hosta som gjorde mig grinfärdig. Lilltjejen pysslade om mig och väntade in tvättmaskinen hon kört igång medan jag slocknade. 
Dålig sömn med frossa under dubbla täcken som till morgonen övergick till svett så hoppas detta ska vara snabbt övergående. 
(null)
Möttes av lappar på datorskärmarna och en i köket intill ett glas med en Iprentablett. Jag har verkligen världens finaste unge!
(null)
Tre så lika men ändå så olika med det gemensamt att de inte gillar att bäras. Vi fick lägga om gipset i måndags då det gett efter och hon kunde röra tummen. Nu har hon ont men enligt Närakuten ska det likväl inte vara hinder för att ta bort gipset enligt plan på måndag. Nu hoppas jag bara att hon inte blivit smittad med tanke på hennes Norgeresa med laget nästa helg.

Igår fick jag knö ut till Lindholmen och Geelys flådiga kontorsbyggnad där vi har en våning. Det var halvdag för oss ATM:er och inför den planerade frukosten kollade Anna av eventuella allergier. Typ koriander tyckte jag varpå de sedvanliga för och emot följde kring denna vattendelare. 
Sedan tyckte jag allt att en öppen fråga medför öppet svar!

(null)

Och se, ibland slår önskningar in!
(null)

Nu ligger jag här med glåmig blick genom svidande ögon, såriga luftrör och semi-tät näsa och tycker synd om mig själv. Utanför är himlen blå och temperaturen redan på väg över tjugostrecket. Värmerekord har slagits och fler lär det bli enligt prognosen. Högsommarvärme i september.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0