Höstsol

Genom persiennerna ser jag en klarblå himmel och rönnbärstunga grenar. Det är höst.
 
Lilltjejen är entusiastisk över det som ska bli hennes rum hos Christer, så igår åkte vi ned till närliggande Happy Homes för att kolla på tapeter, något hon kom fram till att föredra framför en målad fondvägg. Det är överväldigande att se utbudet från alla olika leverantörer men hon hade en ganska klar uppfattning om vad hon ville ha och sorterade relativt snabbt ut sitt val. Resten ska målas vitt och är det inte fashinerande vilken osannolik mängd av vitt det finns?
 
 
Två rullar beställda och det vita blir "kokos", inte "lammull", "bomull", "äggskal" eller "dimma"...jisses. Det är sådant här jag verkligen inte klarar av, tycker är lika roligt som nageltrång. Man vet ju inte hur det kommer att faktiskt se ut när det är på plats, omöjligt att få en uppfattning och så ska det rimma med gardiner och möbler, och hur ska man möblera? Ett litet sovrum, fine, men ett uterum som är större än hela min nedervåning? Och ett "bibliotek" som jag vill ha både mysigt och funktionellt för TV, spel och pussel, som idag är mörkt och murrigt och jag endast vet att jag inte vill bibehålla? 
Jag antar att det är dessa lägen man önskar man hade en stor kompiskrets av amatör- eller ännu bättre, proffsdesigners som förtjust skulle erbjuda sina tjänster...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0