Blåsigt

 
Var nog deltagarrekord i Sisjön igår, riktigt kul och många ställde upp på bild också! Låtarna jag körde satt som tur var och då börjar man inse hur tuff denna release är men högt tempo och snabba explosiva kombinationer.
 
Jag och C brukar skicka svettisar till varandra efteråt och han tar ofta med instruktören på sina, men igår dök ett nytt men bekant ansikte upp, Micke som är min stammis Margaretas man, haha! De är supermysiga och trevliga och världen är så liten att han vid ett av mina pass kände igen Birgit då han en gång i tiden varit hennes chef!
Så ja, han har varit med en del på mina pass också men liksom Christer föredrar han spinningen. Jag var ju inte långsammare än att jag högg Margareta för min returnerande svettis!
 
Utanför verkar företaget ha någon form av event men höstvädret bjuder inte in till mingel och utforskande då rejäla vindar och regn emellanåt sliter i tältdukarna. Efter många turer huruvida vi ska försöka få hela ena teamet till Bangalore kommer vi nu försöka få några få hit istället. Stackarna kommer verkligen få se Sverige från sin sämsta sida.
Många av medlemmarna i Indien är sjuka dessa månader då regnperioderna härjar och temperaturerna således går ned, ned till kyliga 20... Undrar hur många som dukar under medan de är här då!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0