Tolv timmar senare

Nu har jag suttit framför datorn i över snart tretton timmar med undantag för en halvtimmes lunch och två middagsmackor. Man kan ju bara älska dessa back-to-back mötesdagar. Enahanda är alla dessa möten i varje fall inte med allt ifrån anställningsintervju till utvecklingssamtal och diskussioner om visumproblematik.
 
Igår blev det en trevlig paus i varje fall då en kollega ordnat ett studiebesök till vindtunneln. Det var många år sedan jag var där så alltid intressant med nya frågor och aspekter.
 
Denna gång startade de också fläkten och drog upp den till dryga 15 sekundmeter. Det var uppfriskande!
 
 
En del av mina kollegor delar inbjudningar till seminarier och nätverksträffar som andra entusiastiskt hakar på. Själv fattar jag inte hur de har tid att ens hitta dessa tillställningar, än mindre gå på dem, vilket jag ändå inte gjort av rent ointresse - men fortbildning och inspiration i all ära så tycker jag likväl att jag har viktigare saker att göra. Och bara därför har jag för första gången anmält mig till seminarie om Volvos ledarskapsutveckling som Unionen bjudit in till imorgon bitti. Inte på någon flashig lokalitet i stan, utan Volvos kontor PVH men tampas ändå med samvetet då jag motvilligt beslutade att avstå ett möte. Nu är jag i denna roll men har inte deltagit i någon annan ut- eller fortbildning utöver de obligatoriska kurserna när jag tillträdde och känner mig ibland lite osäker och fortfarande ny ibland. Känner mig ändå lite duktig som nu tar mig denna tid som jag hoppas ska komma inte bara mig utan också mina teammedlemmar till gagn.

En ny expansion har släppts till Diablo IV som vi bara hann testa kort igår efter avklarade pass och laxsmörgåsar. Skulle egentligen vilja fortsätta men orkar inte sitta mera här nu, jäkligt trött på att de inte fixar bloggappen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0