Njäe

(null)
Avslutade Ninnis serie med den lätt irriterande Magdalena som huvudperson. Snyggt tillrättalagt rundade hon av i varje fall så man lugnt kunde lägga den till historiken.

Det luktar suspekt i sovrummet. Eller suspekt likt en mus som ligger och skrumpnar någonstans men efter allt letande återstår endast bakom garderoberna, fem sammanfogade blåvalstunga garderobseländen! Tänk att något så litet kan ge upphov till sådan odör.

(null)
Hundis har fått operera bort ett öga efter en längre tids problem och ska nu vara hos oss i tre veckor. 
Sedan jag lämnat min avkomma till sin träning anslöt jag till C i Frölunda och ett fyrtiofem-minuters cykelpass. På min andra sida fick jag Margaretas man och under röven sadelskyddet som skulle ge lite mjukare underlag för min kinkiga bakdel. Det hjälpte föga och spinning är fortfarande inte roligt någonstans, men svettades i varje fall trots att jag fuskade både till och från. 

Hann klämma in en knapp timmes shopping med min avkomma innan våra träningar. Hon behöver vanliga normala kläder, vinterskor och vinterjacka. Alla kläder som det inte står Jitex eller Änglagårdsskolan på, eller inte är mysbyxor och huvtröjor går fetbort i hennes värld och varje sällsynt försök till shopping är en gemensam plåga. Grinigare unge får man leta efter och alla tänkbara förslag ratas.
Till slut accepterade hon det som väl närmast kan likna myskläder men också hyfsat normala icke-träningsaktiga från Gina Tricot, om det nu är så butiken heter. Halleluja.
Nu återstår det att hitta höst, tillika vinterskor som inte är gympadojjor! 

Var också på mammografi under eftermiddagen. Snabbt som sjutton gick det, in, av, plattas ihop, höger, vänster, fram, snett och så på och hej då. Tog det ens fem minuter? Som tur var hade sköterskan eller kanske snarare röntgenfotografen varma händer.

Liten på min vänstra sida, en slumrande C på min högra och en enögd hundis därefter. Sedan en mus någonstans som ligger och stinker… 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0