Dagens fångst


Lunchade med fina Jennie och besökte samtidigt deras lilla men väldigt mysiga kontor beläget mitt på Avenyn. Konsultföretag och deras flashiga kontor alltså...
Uppdaterade varandra om ditten och datten över väldigt moderna varianter av sushi på Evolushi, "contemporary sushi" som tydligen skulle förklara det fyndiga namnet. Inne i stan gäller det att sticka ut för hur skulle man annars komma på Västerbotten-maki? Udda men likväl gott.
För att slippa stressa tillbaka kunde jag ockupera ett av deras mötesrum för dagens resterande möten.
 
Deras badrum, konsultföretagets alltså, var lite kul på det sätt att de låtit sina anställda och besökande gå bananas, som en gästbok på väggarnas klinker.
 
Kanske inget man skulle göra hemma men kul som sagt på ett kontor som liksom sushirestaurangen måste hitta sätt att sticka ut. Att ha kontor optimalt för förfester tillika afterwork med sitt centrala läge är ett annat.
 
Det har hänt något med bloggappen som kraschar hela tiden och webbversionen i fånen tillåter inte mina bildmontage. Så det blir hela oklippta stora bilder på gårdagens och dagens fångst!
 
Tänk dig hur du halvsover på morgonkvisten innan larmet går, du är varm och täcket har glidit halvvägs ned mot golvet. Plötsligt känner du något litet men skarpt ilande snabbt upp över din uppåtvända handflata och handled. Det var den lille gynnaren högst upp och mitt tillstånd från halvsovande till klarvaken gick snabbare än den hann sätta ytterligare en tass 
på min hud!
Den store var tack och lov avrättad och levererad nedanför sängen på Christers sida. Ren tur att han inte satte foten på den när han klev upp i morgonmörkret! Fick honom att lägga den på hallgolvet för min storleksreferens... 
 
Trevligare var föreställningen av Carmen på Göteborgsoperan även om Lilltjejen var sur som ättika. Först framåt tredje och sista akten töade hon upp och gav slutligen betyget sex av tio på hemskaste-upplevelsen-i-livet-skalan. Kanske inte är så många trettonåringar som faktiskt uppskattar en över tre timmar lång opera på franska. Föreställningen hade blivit framflyttad så nu landade den så vi får två kulturella kvällar samma vecka.
 
 
Hon gick till slut med på att följa med på morgondagens cirkustemaföreställning på Stora Teatern men misstänker att det är främst för att vi ska käka på Pinchos innan.

Nu ska hon vara på väg hem från Emilio som jag misstänker följer henne åtminstone en bit på vägen. Han är riktigt gullig och uppenbart väldigt kär i henne. De har ju hängt ihop riktigt länge nu vilket inte brukar vara så vanligt i denna ålder.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0