Slut på helgen

(null)

Efter våra veckor av högsommarvärme är det inte mer än väntat med åska och välbehövliga skurar. Däremellan steker solen så det ångan stiger från asfalterade vägar.
Så fort kvartalen var avklarad, några riktigt dåliga låtar och några få helt ok, åkte jag ut till Christer för lite solhäng medan han och Martin kollade på Formel 1 eller liknande som de båda gillar.
Middag, lite Phase10 och egethäng som blev mer att fixa iTunes och mitt combatmaterial på nya datorn än korsord, men skönt att ha det ordnat så jag nu har nya releasen oberoende av LesMills app i fånen.
Insett att vi bara har en vecka att lära in den nya, jag som knappt hinner på två!

(null)

Söndag och mors dag åkte vi till Christers i Örgryte med Budapestlängd, Cannolis och liljor. Denna före detta veterinär är ganska speciell och är ungefär lika intresserad av mig som jag är av henne. C har mycket av henne i sig medan lillasystern och hennes tvillingbror ärvt utseendet. 

Handlade inför veckan och slumrade lite och hann se dryga halvtimmen av Lilltjejens match i Påvelund. Lagom till regnet kom åkte jag till klubben där kroppen kändes sprickfull av energi, skönt!
(null)

När jag efteråt hämtade henne fick jag dagen till ära en present, den bästa! Och via Willys på vägen hem hittade vi världens gulligaste paprika som såklart fick följa med!

Två stora kattspyor väntade i sängen när vi kom hem, tack och lov för överkastet men likväl igenom så bara att byta, tack och lov för de extratäcken man har. Första täcket är redo i maskinen, med timer att vara färdigt till imorgon bitti, smidigt ändå.

Jag vill lyssna vidare på min bok men får somna till combat-koreografi istället. Tja, då går det fort i varje fall.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0