Non-stop

(null)
Vår förenings egen gentlemannakatt vid namn Frasse kommer ofta och möter en på parkeringen, extremt social och tillgiven är det endast boende med hjärtan av sten och illasittande hemorrojder som ignorerar eller rent utav ogillar honom.

Tvättmaskin och framför allt torktumlare har gått konstant sedan det infernaliska regnet kom och dränkte mina täcken och kuddar som jag hängt ut i den sol jag på sistone tagit för given. Det är inte ofta man önskar eller behöver en maskin av industristorlek, men när det är just dessa omfångsrika objekt på menyn som föredragsvis är torra och klara till den kommande nattens sänggående, ja då undrar man vilken NetonNet som säljer något som sväljer mer än ett täcke eller två kuddar åt gången.
Och hur kopplar man förbi tumlarens envisa förmåga att påstå att täcket eller kudden i fråga är torr när den i själva verket inte är det riktigt ännu? Som när man har för lite tvätt och den anser det inte mödan lönt eller vad nu skälet kan vara för att proklamera sig färdig med mina stackars underkläder fortfarande liggandes i en fuktig hög på den metallblanka botten. Vilka i-landsproblem…

Gothiamöte och sista-minuten plugg på kinesiska inför morgondagens tenta, bokstavligen sista-minuten då det var ungefär den tiden jag orkade lägga. Det oengagerade upplägget av hela kursen inklusive lärarna har smittat av sig på mig tråkigt nog. Men jag har mina tre tidigare kurser att se huruvida de kan bistå imorgon.
Till hösten har jag anmält mig till en ny hos en annan högskola, Kinesiska tecken ska testas då.

Nu blir det vaggvisa i form av combatmusik.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0