Elva…

Vilken jäkla dag! Ligger i sängen med värkande svanskota och tänker att jag måste nyttja de höj- och sänkbara skrivborden mera.
Hade första intervjun halv åtta och C som skulle lämna in bilen på service behövde skjuts. Lilltjejen var såpass förkyld och fick vara hemma så hade hon så hon klarade sig?
Att lämna in bilen förlöpte smidigt i alla fall så hann docka in mig på kontoret i tid. Sedan gick det i ett, vilket det gör ganska ofta men här låg en del möten överlappande så jag fick lämna i förtid för att starta upp eller delta i nästa. 
Tre intervjuer, medarbetarsamtal, projekt-, team-, avstämnings- och andra möten. Det blir hattigt och ofokuserat och dålig timing för en lunch med Jennie. Men vi har fått flytta den flera gånger för ständiga möten som kommit vägen så nu fick det helt sonika gå och det var den andningspaus jag behövde. En kort promenad i solen upp till restaurangen  Chang och uppdatering med min gulliga före detta kollega.
Lite sol igen och så mera möten tills jag fick tvinga mig att packa ihop laptopen, stressa hem där jag bara hann gå på välbehövligt toabesök, kränga av mig de jämrans jeansen för betydligt svalare sportkjol och säga hej och hej då till Lilltjejen som fixat mackor till mig. Ut i E6:ans rusningstrafik för att skynda till Gothiamötet på Serneke arena, lättad att ändå hinna fram i tid - trodde jag. Var fanken var deras flagga som min partner varskott om? Dubbelkollar bokningen och ser att det är Bravida arena. Fa-en också!
Det är mat och mingel första halvtimmen så ramlar in precis när de ska börja och hinner hugga mig en tallrik med lite kallskuret och potatissallad. Sedan kan jag landa, andas lite och ställa om hjärnan till Gothiafunktionär och våra åtaganden som ansvariga i domargruppen för Åby och Frejaplan. Det är onekligen en imponerande tillställning och maskineriet omkring otroligt omfattande. 
Som avslutning fick vi ett gästspel med UEFA-domaren Jonas Eriksson, och oavsett mitt totala ointresse för fotboll är domaryrket som sådant något som alltid imponerat på mig, att man kan vilja ha ett sådant krävande, utsatt och otacksamt yrke. Vi fick hans bok och jag fick erkänna mitt ointresse för sporten för honom, men ge cred för att han var från Luleå, hehe!
(null)

Det blev ändå en bra avslutning på denna hysteriska dag men haft lite dåligt samvete för Lilltjejen och alla timmar hon fick vara hemma själv.
Läste in mig lite noggrannare på läkarens utlåtande efter min knä- och höftröntgen då höften gjort rejält ont idag och jag känner viss oro inför lördagens tjugoen kilometer. Efter hjälp av ChatGPT att översätta alla tjusiga läkartermer har jag förstått att det inte är så mycket brosket i ledkapslarna som jag trodde, utan att mitt knä harvoluminös lateral menisk med tunt membran som sticker in mellan ledytorna, kondromalaci på patella. Höften bjuder på tendinopatilförändringar i anteriora hamstringsursprunget, ödem i högersidiga utåtrotatorerna sol kan påvisa ischiofemoral impingement. Tja, allt som allt typ inflammation som rekommenderas vila, antiinflammatorisk medicinering och något motsägelsefullt rörelse. 
Det brukar ju vara värst efter min combatvecka så tolkar det hela som att en halvmara på asfalt kanske inte skulle rekommenderas men inget som en rejäl vila och lite medikamenter kan åtgärda. Min combatvecka som följer direkt efter Varvet kanske inte kommer bli mina teknikmässigt starkaste…

Just det, vid vår off-site som i brist på tillgängliga lokaliteter blev en in-site på PVD hade vi rollspel vilket var väldigt givande. Medarbetarsamtal med olika utmanande personligheter som våra två chefer turades om att ikläda sig. Vilka av oss som skulle agera chefen drogs genom lottning och jag var lika nervös inför varje, för att närmast bli besviken när jag blev en av de två som inte fick chansen då vi var åtta till de sex personligheterna.
(null)
Min utåtriktade chef kan beskrivas som att kunna vara lite "all over the place"  så det var oerhört underhållande att se honom, med bravur ikläda sig rollen "Overwelved" i form av lågmäld, verbalt och fysiskt tillbakadragen. Nyttig övning med givande diskussioner.

Imorgon är det något lugnare på mötesfronten, fredagen till ära men som kickar igång halv åtta igen med en intervju. Måste hämta nummerlapparna till mig och Lilltjejen som förhoppningsvis och troligtvis är frisk nog för en match vid middagstid. 
Får inte glömma bort att vi ska ta hand om Elsa och Maui i helgen också. Liten tryckt intill och nu ska jag trycka igång ljudboken och somna!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0