Solsken

Det är ovant att se blå himmel och solsken. Med några plusgrader får man nästan en känsla av vår, i varje fall sett genom mina otvättade fönster eftersom jag inte gått många steg utanför dörren denna vecka. Jag tycker allt att hostan har lättat något, men slemmet har liksom förflyttat sig längre ned i luftrören. Det är så det känns i varje fall.
 
Jag kunde i vilket fall mygla ordentligt vid kvartalen där jag stod längst bak och så långt från alla som möjligt så det gick sådeles helt ok med mina Frölunda fighters någon timme senare. Nya releasen känns hyfsat ok, en del musikmässiga seglåtar medan en del har riktigt bra tryck. 
 
Denna dag har jag så lagt beställning på ny bil, sexton månader över den egentliga tiden för byte får jag finna mig till rätta i ledet och köra elbil, det enda som numera gäller för Volvo Cars. Tittade på summor, förmånsvärden och skatter tillsammans med C och kom fram till att det faktiskt blir något billigare med den nya, just för att det är el. Det är den minsta och mest avskalade modell som kunde väljas som förmånsbil, det enda jag konfigurerade var dubbade vinterdäck samt färgen. Det fanns verkligen inte mycket att välja på, den ena mer intetsägande än den andra, men blå hade de och således får Lilltjejen äntligen sin favoritfärg.
Ett antal månader lär det dröja innan den kan hämtas så får tillse att uppgradera min parkering till laddplats. Jag är faktiskt inte jätteförtjust i att köra helelektriskt, en hybrid hade känts bättre, att ha det fossila som en backup framför allt vid långkörningar. Men å andra sidan, hur ofta gör vi långkörningar?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0