Nummer två av fem

Releasen i Sisjön igår gick fantastiskt värdelöst, men som tur var så var min teampartner My lika virrig! Redan första kombinationen i uppvärmningen försvann ur mitt minne och i styrkelåten blev det väldigt lång tid i plankan! Men vi hade kul ändå och grym stämning bland deltagarna som också verkade nöjda vilket är huvudsaken.
Alla blir lika glada när jag vill fota efter passet när man är svettig och rödflammig, men det är ju så det ska vara tycker jag och kanske trettiofem procent brukar inte vilja vara med av den eller andra orsaker men när jag räknar efter ovan är det bara två som saknas varav en är fotografen, kul!
 
Denna kväll hoppade jag in för Mikael i Landvetter, ett 45 minuters så fick skippa de tre sista låtarna och det blir onekligen lite snöpligt att så abrupt avsluta passet efter muy thaien. Koreografin satt bättre, men de jag också kan sämst är just de tre sista, så får se hur det går imorgon. Fem pass denna vecka så vore väl sjutton om jag inte lyckas nöta in den till slut!
 
Sommarens Ronjaveckor är nu spikade efter Johans önskemål. Då jag och C mer eller mindre beslutat att ligga lågt denna sommar spelade det inte mig någon roll och det föll ut som tidigare somrar, att Lilltjejen börjar fyra veckor hos mig vilket jag tycker är rätt bra. När det således också innebar att C kommer att behöva jobba när hon är hos mig gick min hjärna igång på Lilltjejens önskan - att besöka Treriksröset. Vi hann ju inte så långt upp under vår husbilsturné förra året och hur många somrar till kommer hon att vilja åka på semester med morsan? 

Så jag slänger iväg en fråga till min avkomma under morgonen: Skulle du vilja bestiga Kebnekaise i sommar?
Så nu har jag bokat AirBnB för första gången, i Kiruna samt två nätter på Kebnekaises fjällstation! Det kommer att bli komprimerade två veckor eftersom hon har fotbollscup i Ängelholm första helgen och Gothia cup hela min sista vecka med henne. Vi kommer att milknarka raka spåret upp och ned och om möjligt dyka in till Luleå på vägen. Jag lär vara alldeles stissig av all Red Bull jag kommer behöva dricka...!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0