En kvar

Morgonens pass i Majorna gick och kändes som ett smäck, woho! Hinner aldrig ta någon gruppbild med dem eftersom efterkommande Body Pump-gänget hänger på låset. 
Provianterade för veckan, rastade dammsugaren och åkte sedan ut till Hisingen för att i isande snålblåst se Lilltjejens lag krossa Brämaregårdens mixlag med nio-noll.
Väl hemma satte jag mig framför Javan och ögonlocken blev omedelbart blytunga, såpass att jag däckade i sängen en kortis och väcktes av C som kommit tillbaka efter en sväng hem till sig.
(null)
Tog första dosen Ducoral inför Indienresan och känner inte av något än så länge i varje fall. Kollegan reagerade riktigt illa, konstigt hur olika det kan vara.
Vi har plöjt senaste säsongen av "Blown away" och "Hela England bakar". Vad finns det nu för mysigt att kolla på? Monster. C bokade senaste Godzilla och Kong-filmen på bio så denna kväll betade vi av de två första. Jag har aldrig gillat apor eller förstått folks förtjusning i dem. Trots att en del arter kan vara söta finner jag dem mest obehagliga, kanske det är just för sina likheter med oss. Oresonligt kanske men likväl mitt faktum.

Apropå Javan är jag ohjälpligt efter och Kinesiskans lektioner lika otillfredsställande. Det får bli vad det blir, kanske snappar jag upp något.
Liten till vänster och en snarkande C till höger, ska försöka somna jag med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0