Ullånger

(null)
Halv nio hade vi sagt hej då till katterna och styrde kylaren åt nordöst. Waze tog oss de enligt den drygt nittiofem mil långa vägen via huvudstaden vilket innebar att vi kunde göra snabbstopp vid Cloettas fabriksbutik. Red Bull gör något med min blåsa för fick göra två stopp innan vi ens kommit dithän.
Målet var Ullånger och med Max-lunch via drive-in tog det totalt drygt nio timmar som gick över förväntan. Lilltjejen bosatte sig där bak med fån och pods medan jag lät Kriminalkommissarie Mörck hålla mig sällskap.

Ganska mycket trafik men bra vägar där det bara vara att blåsa rätt igenom Sundsvall för den motorväg de byggt rätt över alltihop. 
Fick den där känslan av både lugn och förväntan när vi passerade orter man kände igen, den där känslan av att komma hem.
(null)
Hittade ett litet härbre via Airbnb i Ullånger, supergulligt! Delikat Outmeal till middag, liten promenad i den slumrande orten och nu bara vara i den sköna kvällssolen. Ljumma vindar sveper bort eventuella myggor så är fantastiskt fridfullt där ljuden från motorvägen är den enda disharmonin.

Hade kunnat köra längre rent orkesmässigt men insåg att vi nu ligger såpass bra till från Luleå att vi hinner ta en tur till Skuleskogen och Slåttedalsskrevan som vi nu har strax norr om oss, innan vi fortsätter till Anna och Idde. Kommer kännas lite konstigt att bara blåsa rätt förbi Piteå, men så får det bli denna gång.
(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0