Sommarlov

(null)
(null)
Efter den sista avslutningsceremonin på Balltorpsskolan ööörnade jag direkt till kontoret för ett lunchmöte med en konsultsäljare. Jättegod gratislunch men var trött efter det som så tjusigt kallas nätverkande. Tack och lov för Christina som skötte mesta snacket, och som dessutom kollade med mig så vi upptäckte att vi fått separata förfrågningar och därför slog ihop dem. En lunch på egen hand hade varit halvt outhärdligt trots nyttan som jag motvilligt erkänner. Kanske blir jag faktiskt tvungen att ge dem också chansen när jag senare fick veta att en av konsulterna som skulle ha börjat imorgon hoppat av!

Körigt därefter ända tills det var dags att med min avkomma åka till Änglagårdsskolans informationsmöte. Jag fick diktera mina svar för henne till Teams medan vi plöjde oss fram norrut på E6.

Fyra parallella klasser uppdelade i länder där Ronja hoppades på Argentina - där turungen också hamnade tillsammans med lagkompisen Wilma. Klara och Isabel hamnade i ett annat land. Nu är det en Lilltjej som längtar till hösten!
De blivande klasskompisarna fick samlas i sina kommande klassrum med sina framtida klassföreståndare som hette, ta-da, Linda och Johan! Medan vi föräldrar hängde utanför kom en kvinna jag vagt kände igen emot mig och hälsade med en omfamning medan jag panikslagen försökte komma på vem hon var. Det måste ju vara från Volvo men likväl ingen jag kan erinra mig, och nu har våra barn hamnat i samma klass!
    "Eehehe, så din (må oddsen stå mig bi) pojke ska också börja i Argentina?" Frågar jag glatt medan jag fruktar att hon ser rätt igenom min blanka hjärna. Två tredjedelar i klassen är killar så min chansning går hem, phu!

Väl hemma igen lagar vi middag tillsammans, poppar musik och pratar. Det är mysigt och direkt efteråt fyller vi skålar med jordgubbar och glass och lägger oss framför Hunger games andra film. Hon har inget vidare tålamod och frågorna duggar. Varför gör dom så? Vem är det där? Pust.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0