Midsommardagen

Jag vet inte om vi i mannaminne haft sådant fint väder som vi fick till detta årets midsommarafton! Lugnt och skönt med det bästa av det goda, slappa i solen och syndigt god tårta tillverkad av undertecknad själv. Till kvällningen åkte jag och hämtade Martins dotter Emilia i Billdal som tröttnat på det firande som mamman dragit med henne till. Tillsammans kollade vi Star Wars tredje film som herrarna håller på att beta av och var i säng innan man skulle gett sig ut för att plocka sju sorters blommor att lägga under kudden. Vuxet så det förslår och således var vi uppe relativt tidigt, inklusive den femtonåriga Emilia till en midsommardag som bjöd på det väder vi hade förväntat till gårdagen, nämligen hällregn och knappa femton grader. Perfekt för omsorgsfull frukost och spel.

C rotade bland sina "vanliga" spel och de manliga representanterna i sällskapet var förtjusta över det från sextiotalet presenterade spelet "Oljan - det stora äventyret". Det påminde lite om Monopol men var lite mer komplext och faktiskt rätt kul, även om jag tokförlorade.
Jag fick återuppleva kortspelet "Chicago" som vi spelade i "prackarnas" café under gymnasiet och förlorade igen i "Phase10". Jag har antingen världens största otur eller är utomordentligt kass. Jag gissar på en kombination av båda.
 
Nu är jag hemma igen då det inte känns bra att lämna katterna ensamma en natt till och alla tre mötte mig i dörren. Men ingen mus, ingen fågel som väntade på hallgolvet, så skulle inte förvåna mig om de avsiktligt tar in sina byten så länge de har någon att visa upp dom för. 
Pulat med lite styrelsearbete och får se om det blir Dibbe eller virkning efter jag intagit min uppvärmda middag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0