In i kaklet

Vilket tryck det blev till dagens pass i Frölunda! Det var nog närmare rekord i antalet deltagare, några till och det blivit för trångt för dem så maxantalet vi har är nog på tok för högt.
Jag blir så extra taggad att kroppen bara får hänga med så gott den kan för att efteråt undra vad som hände, med huvudvärk som vanlig följd. 

Hämtade Lilltjejen efteråt och nu är hon min i fyra veckor! När vi når vårt område ser vi Frasse mitt på vägen, fullkomligt tillfreds med sin valda viloplats och rör inte ett morrhår när vi försiktigt rundar honom.
(null)

Lilltjejen fick gå och hämta honom, där kunde han ju inte ligga, knaskatten!

(null)

Vår katt Plutt kom in med en superliten och megagullig mus och blev synbart förnärmad när Ronja enkelt skopade upp den i handen och bar ut.
Tre minuter senare hade Plutt dragit in en ny, större som när Lilltjejen drog i svansen för att få fram bakom elementet, bet till i fingret. Men hon hade sinnesnärvaron och slänga ut den ändå, van vid katters tänder och klor.

Jag fick också ta ut en imorse, inte lika söt dock när en sådan för första gången lämnats uppfläkt likt ett dissikeringsoffer. Definitivt inte sött någonstans tänkte jag medan jag gnuggade blodet från hallmattan. 

Sista veckan innan semester! Fullt upp både dagar som kvällar, rätt in i kaklet!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0