Stolt

(null)
Härligt söndagsgäng som vanligt och denna gång följde min Ronja med! Ingen fotbollsträning så lyckades övertala henne, mycket tack vare ett jullov nästan helt utan någon fysisk aktivitet. Hon var skeptisk och sade att hon inte tänkte vara med hela tiden - men det var hon, och hon gjorde det superbra och tyckte dessutom att det var kul! Stolt morsa!

Galet stolt är jag också för att jag klarade muntan! Helt otroligt! Blev så jäkla lättad så firade med att ta med min Lilltjej till Steinbrenners sopplunch och tårtbuffe. Jättegod thailändsk linssoppa med kyckling som till och med min kräsna avkomma medgav var ok, om än något för stark. Kanske den främst gick ned för att det var kravet för den efterföljande buffén.
(null)

Hon fick blodad tand av gymbesöket så idag åkte vi tillbaka och ställde oss på löpbanden. Drygt två kilometer för henne och fyra för mig under totala halvtimmen, riktigt skönt!

När vi sedan handlade upptäckte vi att semmelsäsongen var igång med nakna bullar tillgängliga. Så ja, det går sådär med midjemåttet… 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0