Blä

Norrlänningarnas utetemperatur kretsar kring minus trettiostrecket, fyrtio på sina håll så de tar på sig långärmat och fäller upp taket till sina cabbar. När vi här nere nu börjar närma oss tvåsiffrigt kommer skolorna att stänga.

Det är fascinerande hur fort tiden kan gå ibland. Tre timmar för den skriftliga tentan räckte inte alls för mig och jag är tveksam om jag kommer att klara gränsen för godkänt. Kändes riktigt deppigt efteråt så C tog mig på Steinbrenners sopp- och tårtbuffe till lunch. Jag kommer inte att fixa den muntliga.

Roligare var min fullbokade klass i Sisjön där koreografin nu börjar sätta sig men orken fortfarande är sådär. Duktig träningsvärk i benen också, som man förtjänar när man inte tränar.
(null)

Jobbat, beställt kurslitteraturen för Java- och kinesiskakursen som börjar nästa vecka så lite sent ute. Gott att det var samma lärobok i kinesiskan då de ytterligare två böckerna var tillräckligt dyra.  
Lite Dibbe fick avsluta kvällen medan isvindarna fortsätter att slita över landskapet och driva den lilla snö vi har.
Imorgon fyller Lilltjejen tretton år! Jag hinner dock inte åka över på morgonen så vi uppvaktar henne på lördag. Planen var ännu en cirkusföreställning på Stora teatern men fick idag besked att föreställningen ställts in, så vi kör presentöppning här och åker sedan och äter på Pinchos som hon gillar. Min Lilltjej fyller tonåring!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0