Ännu mörare

Tycker inte att snöstormen blev så illa men vissa problem verkar det ha varit på sina håll i trafiken och vet inte om den var orsaken, men blev struligt med Teams när Telia fick problem med sin bredbandsleverans. Periodvis gick till och med mitt mobila Internet via Telenor ned och man fick känna på det utlämnande faktumet i sitt beroende av Internet. Man kunde inte kolla leverantörernas webbsidor för eventuella driftstörningar, inte kommunicera via Messenger. Endast 5G nätets telefoni fungerade så praktiskt taget slängdes man tillbaka till tidiga nittiotalet där telefon och sms var de sociala kanalerna som gällde.
 
Som tur var kom mobila bredbandet igång så jag kunde nå FB och se att hela området var påverkat samt fortsätta lyssna in på kurserna, och några timmar senare kom också fasta bredbandet tillbaka. Distansarbete, arbetstider, ledigheter, frånvaro och diskriminering stod på dagens agenda. 
 
Göteborgs universitets grundkurs i kinesiska verkar kvalitetsmässigt den sämsta hittills av de jag gått. Nu hann jag endast delta första dryga timmen innan jag fick hoppa till styrelsemötet men första intrycket var inte bra. Får se hur det utvecklas.
 
Galna mötesdagar väntar innan jag kan ta helg, nio möten imorgon så blir kvar hemma där jag slipper kontorslandskapets stök och ljud. 
 
Mörkret härskar på utsidan och känner mig seg men behöver komma ut en sväng. Promenad med ljudbok är vad jag behöver, förutom en rejäl middag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0