Väntar

Tagit en långpromenad med motvillig hundis i duggregnet och kompletteringshandlat men landar ändå på dryga timmen innan Lilltjejens gymnastik är klar. Helt meningslöst att ägna en halvtimme åt att åka hem och tillbaka till Lindome men gjorde det ändå, för att hänga i bilen utanför skulle jag haft med mig något att pyssla med.

Hängde lite i kontorets lobby som onekligen fått en rejält ansiktslyft efter renoveringen. Designerstolarna vilkas syfte främst brukar vara just design framför komfort var överraskande bekväma. 
(null)

Alla passerkort skulle bytas, därav hänget. 
Lunchade med ena teamets nya produktägare som är tillbaka från mammaledighet. En eller femton tacksamhetstankar dök upp när man förstod vilket graviditetselände hon genomlidit. Konstigt hur signifikant olika det kan bli, även mellan första och efterföljande barn. Hon verkade i vilket fall väldigt trevlig så ser fram emot att jobba med henne.
Måste in till kontoret igen imorgon för besök hos företagsläkaren angående troliga vaccinationer inför Indien. Vad jag vet fyllde jag inte på den där för hepatit, och medan jag nu skriver detta inser jag att jag måste passa på att lämna blod innan jag åker eftersom jag därefter hamnar i blodgivarkarantän!

Två och en halv timme pågår tjejernas träning, det är väl rätt länge? Men det är sista terminen, till hösten kommer tiden inte att finnas då hon också kommer att släppa tvärflöjten. Det tycker jag är mest synd men hon fullföljer denna termin för att jag vill och inte hon. Jag hoppas hon kommer ha lika stor nytta av de år hon nu ändå gör som jag hade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0