Gottigheter

(null)
För första gången i mitt liv äger jag en badrumsvåg och den konstaterar att min så kallade diet inte går något vidare, konstigt nog.
Jag och chefen hade turen, eller ja, i vilket fall erbjudas hembakade semlor av Desirée som hennes dotter gjort. Kändes typ välbalanserat efter ett gött pass i Sisjön, för att sedan fallera när jag kom hem till ännu fler delikatesser! 
Lika bra att fortsätta när vi ATM:er denna dag hade halvdag med våra respektive chefer, två till antalet. Platsen var ännu ett konsultkontor, inte mitt i stan denna gång utan flashiga Lindholmen. Nexters kontor liknade mera tjusigt hotell med badrum som hade högre i tak än mitt egna hem, med vatten på var sida som utsikt och Älvsnabben som regelbundet lade till alldeles utanför.
(null)
Vi har konsulter därifrån men för egen del kändes det inte jättebra att utnyttja deras lokaler då det blev så uppenbart mycket införsäljningssnack på köpet och jag har svårt för sådant, den där jargongen och fjäskandet.
Just därför kändes det ytterligare svårt när de också bjöd på den avslutande lunchen, en magiskt god fisk som likväl fick en något bitter bismak.

(null)
Ännu mera gott och fisk blev det med middag och bio som avslutning på denna hjärtans dag. Jag är tveksam till formatet på den röding jag beställde, inte riktigt den brukliga storleken men smaken var helt ok och rätten i sin helhet nästan i nivå med lunchfirren.
Medioker och synnerligen lättsmält action i form av "Madame web" var ändå en lagom nivå i slutet på en arbetsdag. Man fick onekligen fredagsfeeling, men ska upp i ottan för att lämna bilen på verkstan imorgon då framrutan ska bytas. 
På vägen till och från stan passerade vi Liseberg och det äventyrsbad som inom få månader skulle ha invigts. Skelettet av vattenrutschbanorna och det öppna svarta hålet var en smått surrealistisk men framför allt sorglig syn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0