Snart så

(null)
När jag vaknade möttes jag av detta meddelande och stirrade klentroget. Även om jag orkat räkna efter ville jag ändå vara säker och ett samtal senare bekräftade att reseombudets smarta AI inte varit så smart genom att påtala gårdagens framflyttade flight tolv timmar för sent.

Kört en halvtimme i gymmet, packat ihop och avhandlat hotellräkningen, fjorton tusen för fem nätter i uppgraderat rum, transport från flygplatsen och några besök i restaurangen på ett femstjärnigt Hilton, knappt tre minuters promenad från kontoret. Det är en lyx och ynnest jag bara kan böja mig för, och en hemresa i business class som av någon väldigt mystisk anledning var billigare än ekonomi är det nästan så jag skruvar på mig.

Väntade extra på att gå loss på frukosten för timmarna av väntan som väntar innan jag väl är i luften. Vita bönor, bacon, gratinerad majs med champinjoner, grillade tomater, yoghurt, en kompott av olika meloner, Ragi dosa, Semiya Payasam, Paneer Labadbar, jordgubbsshake och belgiska våfflor. Det är femstjärnigt frosseri och jag sneglar mot men motstår bordet som dignar av donuts, muffins, croissanter och allehanda smördegsvarianter. En del fyller sina frukosttallrikar med detta men som just frukost tilltalar de mig inte.
(null)

Har knött datorväskan med vad jag tror mig behöva för en övernattning på Paris Carles de Gaulle, flygplatsen som jag hoppas kunna lämna imorgon för sista destinationen hemmet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0