Sista minuterna

(null)
När katterna inte gör sitt jobb fick en fälla införskaffas och placeras under diskbänken. En bit Corny föll uppenbarligen inte på musläppen men så fort vi testade med falukorv var saken biff och den lyckosamma gynnaren återbördades till skogen nedanför.

Det har blivit mycket Dibbe i helgen som avslutades med att vi skapade nya karaktärer, en druid för C och en barbarian för mig. Får se vad vi tycker om dom.
Jag kom mig faktiskt ut en sväng igår, på ben som visade sig väldans sega men skönt ändå att komma ut. Och till dagens pass i Frölunda kändes kroppen oövervinnerlig, förutom i benlåten, urgh! Väldans massa folk idag, tillbaka till rutiner efter sommaren månne, och en stammis som körde långt in i sin graviditet var en av dem. Så kul att de hänger kvar, år efter år, genom studier till jobb, genom byten av jobb, separationer, sjukdom och så förlossning. Nästa release är nummer ett hundra så ska bli spännande att se vad de kommer att hitta på. Förväntningarna är höga vad gäller både musik och koreografi.
Fast egentligen är det nummer etthundraett då de körde den där knepiga releasen de kallade "United" under covidpandemin.
Nåväl, sista minuterna på ljudboken med Liten intill. God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0