Hittad!

Liten och stor! Eller Liten och Mini för att gå på namnen mötte mig när jag kom hem från Christer. Så lika men ändå diametralt olika! 
 
Hittade den försvunna musen på övervåningen, så någon av mina pälsansikten hade fått tag på den och tagit upp den för en ensidigt uppskattad lekstund. Den var verkligen smällfet, men så har den också haft ett antal veckor av skyddad tillvaro och obegränsad tillgång på käk i alla dess former. 
 
Har inte tvättat bilen sedan norrlandsresan så körde den två vändor genom tvätten - fördelen med bilförmåner att ha gratistvättar, och dammsög det värsta. Ska hämta nya om två veckor så måste tömma allt plock och hämta vinterdäcken hos C. 
Jobbar lite, jagar folk men svårt när de ännu är på semester. Fyller i min och Christers gemensamma kalender inför hösten. Styrelsemöten och fotbollsmatcher, hon kommer att ha match så gott som varje helg, ibland både lördag och söndag. Jag fyller på bland Christers förifyllda teater- och operaföreställningar, bidrar inte med någonting sådant vilket känns trist och fel men ändå förlikat mig med då det är som det är.
Om en dryg timme ska vi vara i biosalongen för "Deadpool & Wolverine" och nästa vecka kommer jag att sitta och blunda framför "Alien: Romulus". Inför denna kväll såg vi om Deadpools första två filmer som är lite småkul. Vet inte om jag känner för att göra detsamma med Alien!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0