Blä

Jag har åkt på förkylning! En mildare variant ska dock sägas utan knivar i halsen, skärande hosta eller Säveån ur näsan så det får man väl vara tacksam för. Ute regnar det, höften värker och vakndade under natten för att jag hade så ont i ryggen, ja det är verkligen bara regnbågar och enhörningar just nu! Men nej, så illa är det faktiskt inte. Man vänjer sig på ett sätt vid värken i rygg och höft, huvudet kommer och går och Mini kom upp och gosade under morgontimmarna, han är så stor så det är nästan som att ha en mindre hund intill sig. Och lilla Liten klättrar upp på ens bröst och lägger sig där hon sedan gärna lägger en tass mot ens ansikte vilket är väldigt mysigt, tills hon kör ut klorna enligt det klassiska trampandet som katter gärna gör.
  
 
"Deadpool & Wolverine" var så skruvad och småkul som man kunnat vänta och jag fann musikvalen vara en stor del av behållningen tillsammans med de oräkneliga anspelningarna på filmskapare och sig själva. Hugh Jackman har blivit till åren men att han legat i hårdträning inför inspelningen var uppenbart och mumsigt att titta på!
 
Diablo har släppt en ny säsong som jag inte ännu förstått mig på men får se hur många timmar jag klarar av att lägga på den för tillfället då ryggen är så bråkig att jag knappt kan sitta still. Ska ta mig ut och gå en sväng för att se om det kan mjuka upp vad det nu är som bråkar, konstigt nog nedtill på höger sida. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0