Rivstart

(null)
Frukostfrossa för tre! 

(null)
Väl på plats var det full gas med en massa glada och tillmötesgående medarbetare. 

(null)
Kontoret delar byggnad med två andra företag, anonymt inhyst i husets bottenplan men fräscht och trivsamt när man väl passerat de anonyma och anspråkslösa receptionerna.
Hela området hyser en hoper stora IT företag som Salesforce och IBM med ett trevligt nav i form av fontäner och foodcourt. 

(null)
Då de följer vår svenska tidszon kommer de flesta rätt sent till kontoret och lämnar följdaktligen också först efter sex då mörkret fallit så allt blir förskjutet. Middag sent på hotellet som erbjöd en hissnande efterrättsbuffe men där de västerländska och otroligt konstnärligt skapade bakelserna och tårtorna smakmässigt tyvärr inte levde upp till samma nivå. Den inhemska gulab jamon som tydligen kunde ha annan form i annan region och således också annat namn som jag inte minns nu, är fantastiskt goda där de serveras varma i sirap med glass. Mums!

Det är otroligt tråkigt att jag inte kan smaka majoriteten av rätterna som hotellets dignande buffébord och rätter som restaurangerna erbjuder, då de är alldeles för starka. Det känns som man går miste om en massa smakupplevelser, men ett fåtal är mildare och upptäckte denna kväll ett lätt friterat typ bröd som puffar upp och serveras med olika dippliknande såser som antingen är starka eller milda och sötaktiga. Minns såklart inte namnet trots femtioelva upprepningar.

Imorgon kommer de av mina teammedlemmar som bor i Bangalore samt tre utifrån. Jag hoppas mina aktiviteter ska kunna fylla hela dagen som ska avslutas med middag tillsammans med Christina och Gauravs team. Blir intensivt, spännande men kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0