Redo…tror jag

(null)
De satt kanske lite tajt i midjan men i övrigt jättebra så glad i hågen över alternativ till jeansen åkte jag till jobbet. Tillbaka hemma behöver det dammsugas och till sådana göromål ingår visst knäböjande och hukande positioneringar. Det började kännas lite suspekt och när det var dags att ta sig an dinosaurierna under sängen tyckte vänsterskinkan att den behövde luft. Jag kan ju inte låta bli att undra om vissa sömmar började ge efter redan under arbetsdagen! Det vore ju inte de första paret byxor jag spräckt hela vägen på kontoret…!

(null)
Flaggan i topp likväl, Christina hittade prisvärda jättefina flaggor som vi tänker ge till våra teammedlemmar. Jag gjorde dom lite personligare med etiketter. Halva resväskans utrymme utgörs av presenter och choklad, utrymme jag har för avsikt att fylla med Kaju katli till hemfärden.
Känt mig stissig hela dagen, känner inte att jag hunnit förbereda mig tillräckligt och känns overkligt att jag ska sitta på ett plan om drygt sju timmar. Larmet är ställt på halv fyra och jag är inte trött. Har förvisso gott om tid att eventuellt sova efter mellanlandningen i Amsterdam.
Liten till vänster och C till höger, det är varmt men mysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0