Vecka två

Redan onsdag, vecka två och tiden uppenbarligen bara rusar fram. Blickar ut över den regnvåta vändplatsen framför huvudentrén där någon röd Volvo på parkeringen bortanför och några höstfärgade träd bryter mot studierna av grått.
 
Lunchat högt och lågt, betalat trehundra för ett fem-minuters utlåtande av läkaren om mina röntgenpåtar som såg bra ut och just därför en anledning till att han ville skicka mig på en magnetröntgen för säkerhets skull. Kapsulit syns inte på någondera röntgen och smärtformen yttrar sig inte på det sätt jag upplever, ytterligare en anledning till att han ville gå vidare. Så nu är det bara att invänta kallelsen.
 
My har gått sin combatutbildning och ville låna mina deltagare i Sisjön igår. Jag hann inte få till en ändring i bokningen så kändes lite jobbigt när jag stötte ihop med några i foajen, som när jag avslöjade bytet utropade att de kom enkom för mig. Jag hängde med som deltagare för att ge henne feedback efteråt, men urk vad jobbigt det är att vara deltagare! Får inte alls samma energi och ork som när jag står framför dom.
My är redan instruktör i danskoncept och tryggheten syntes hos henne och väldigt bra teknik. Vi hoppas hon kan börja köra de veckor jag inte kör både i Sisjön och Frölunda när hon har sin licens klar. Eventuellt lånar hon min klass i Majorna också på lördag för att filma. 
 
Diablo har släppt en ny säsong med lite nya grejer så vi har spelat när träningar och middagar är avklarade, vilket innebär just lite. Vi slocknade lagom till såsduellen i Kockarnas kamp.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0